MUŠKARCU IZ NOVOG SADA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Na svirep način ubio suprugu pa okovan lancima skočio sa mosta
Foto: Kurir Televizija, Printscreen

oglasilo se Više javno tužilaštvo u Novom Sadu

MUŠKARCU IZ NOVOG SADA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA: Na svirep način ubio suprugu pa okovan lancima skočio sa mosta

Crna Hronika -

Muškarac Nikola T. (55) jе juče u popodnеvnim časovima ubio suprugu Gordanu T. (52), a potom pokušao da izvrši samoubistvo okovan lancima i bеtonskim blokom, skokom u Kanal DTD sa Tеmеrinskog mosta.

Povodom toga, oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Naime, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je zajedno sa pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu izvršilo uviđaj na licu mesta, te je između ostalog, izdat i nalog da se telo pokojne prenese u Centar za sudsku mediciniu u Novom Sadu, i naložena je obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Sa lica mesta su izuzeti predmeti za koje postoji sumnja da su korišćeni za izvršenje krivičnog dela, a koji predmeti će biti predmet forenzičke obrade i veštačenja.

Tužilaštvo je delo kvalifikovalo kao krivično delo teško ubistvo, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

"Zbog postojanja sumnje da je izvršio navedeno krivično delo, T.N, iz Novog Sada, suprug pokojne, biće saslušan u svojstvu osumnjičenog, kada se za to steknu uslovi, odnosno kada bude otpušten iz zdravstvene ustanove u kojoj mu se ukazuje medicinska pomoć, nakon što su ga nadležne službe izvukle iz Kanala DTD, gde je pokušao da izvrši suicid utopljenjem", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track