DRAMA U NOVOM SADU! RADNIK UPAO U RUPU NA GRADILIŠTU: Pogledajte akciju spasavanja, vatrogasci ga izvukli uz pomoć krana (FOTO)
Foto: Kurir

DRAMA U NOVOM SADU! RADNIK UPAO U RUPU NA GRADILIŠTU: Pogledajte akciju spasavanja, vatrogasci ga izvukli uz pomoć krana (FOTO)

Crna Hronika -

Na jednom gradilištu u Novom Sadu jutros se odigrala prava drama, kada je jedan od radnika upao u rupu iz koje nije mogao da izađe.

Kako Kurir saznaje, njegove kolege pozvale su Hitnu pomoć, ali i vatrogasce-spasioce, budući da je bila u pitanju veća visina.

Dramatične scene na gradilištu
Dramatične scene na gradilištufoto: Kurir

- Na intervenciju je upućeno šest vatrogasaca-spasioca. Oni su uspeli da izvuku čoveka i on je na nosilima uz pomoć dizalice izvučen na sigurno - kaže naš izvor i dodaje da je muškarac predat ekipi Hitne pomoći.

- On je prevezen na dalje lečenje i utvrđuje se stepen njegovih povreda. Čovek je pao na beton, nije mogao da se pomera, tako da se nadamo da će se sve završiti na najbolji mogući način. Prava je sreća da nije pao na armaturu ili nešti slično, što bi ga koštalo života - dodaje sagovornik Kurira.

1 / 4 Foto: Kurir

Utvrđuje se kako je došlo do ove nesreće.

- Utvrdiće se zbog čega je čovek pao, da li je u pitanju lični propust ili je nešto drugo dovelo do pada sa velike visine - zaključuje sagovronik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track