Bože, što nam uze sve troje?

Tragedija u Inđiji

Bože, što nam uze sve troje?

Crna Hronika -
Šta da kažem našem Lazi kad bude pitao gde mu je taja, gde su mu baka i deka, jaukala je Danijela, čiji su muž Sava Lazić, svekar Miroslav i svekrva Radmila poginuli u udesu
1 / 7

INĐIJA - Sahranjeni otac, majka i sin...- Bože, što ih uze sve troje? Sine moj, molim te, uzmi me kod vas. Šta će mi život bez vas. Savo, anđele bakin, srećo bakina, što i ti ode s njima? Gde ćeš ti... Vrati se... Bože, ako te ima, uzmi i mene, molim te. Hoću da umrem... Ne mogu ovo da izdržim... - odjekivali su juče inđijskim grobljem jecaji Mire Lazić, čiji su sin Miroslav (49), snaja Radmila (47) i unuk Sava (25) poginuli u saobraćajnoj nesreći u subotu ujutru u Inđiji, na dvesta metara od njihove kuće.Savina žena Danijela, majka šestomesečnog Laze, dozivala je svog muža.- Savo moj... Zašto, zašto? Šta da kažem našem Lazi kad bude pitao gde mu je taja. Šta da mu kažem kad bude pitao gde su mu baka i deka. Jao, Savice moj, gde su naši planovi. Naša budućnost. Što me ostavi, Savo? - jaukala je Danijela gledajući u tri kovčega, dok je Savina sestra Svetlana nemo stajala pored nje.Nesrećni Miroslavljevi roditelji Sava i Mira saučešće su primali sedeći, jer su jedva imali snage da stoje i hodaju. Očajni Sava neprekidno je pesnicom udarao sebe u grudi i ponavljao:- Zašto je ovo moralo da se desi...Uz jauke i suze tri sanduka s telima oca, majke i sina spuštena su u rake... Na večni put ispratilo ih je preko hiljadu rođaka, prijatelja i komšija.Podsetimo, Lazići su nastradali kad su „fijat stilom“ sleteli s puta i udarili u drvo. Još nije poznato ko je vozio kola.

Ne dao bog više nikome- Ovo dosad nisam doživeo. I ne dao bog više nikome. Otac i majka sa sinom zajedno u grobu. Tuga do neba - rekao je jedan poznanik stradalih Lazića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track