"BEŽIVOTNA SAM, DOĆI ĆE I TAJ DAN, OSUDIĆE GA" Oglasila se Noina majka posle potvrde optužnice za njeno ubistvo!
Foto: Kurir, Printscreen

tuga

"BEŽIVOTNA SAM, DOĆI ĆE I TAJ DAN, OSUDIĆE GA" Oglasila se Noina majka posle potvrde optužnice za njeno ubistvo!

Crna Hronika -

Tiktokerka Noa Milivojev (18) nestala je 17. juna prošle godine, a potom je, nažalost, otkriveno da je ona kobne noći došla da poseti svog emotivnog partnera programer Ognjen D. (33) u njegov iznajmljeni stan u centru Beograda. Ognjen D. se sumnjiči da je zverski ubio, a uskoro bi trebalo i da mu počne suđenje za teško ubistvo.

Ognjen se tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo na podmukao način i iz niskih pobuda, a Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv njega, na šta je za Kurir reagovala Noina majka.

Noa, otac i majka
Noa, otac i majkafoto: Nemanja Nikolić, Printscreen/TikTok

- Osećam se beživotno... Još uvek ne možemo da verujemo da nam deteta nema. Jako mi je teško, pola života mi je otišlo sa Noom - kaže nam potresena majka i dodaje:

- Mislim stalno na to, baš sam danas objavila tužni pesmu "Što te nema" i odmah posle toga saznala ovo. Samo neka se sve završi, doći če i taj dan kad će biti osuđen!

Noa se, da podsetimo, prvo vodila kao nestala, a onda su delovi njenog tela pronađeni u stanu Ognjena D. 19 dana kasnije u stanu u centru Beograda.

- Ognjen, kod kog je otišla Noa, kad su ga u policiji pitali u vezi sa njenoim nestankom negirao da je uopšte i video - podseća izvor.

Ognjen D. je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde je odlučio da se brani ćutanjem, iako je prethodno u policiji priznao sve i rekao da ne zna kada i kako je ubio svoju partnerku, jer je "bio pod dejstvom droge i alkohola"

Ognjen D.
Ognjen D.foto: Privatna Arhiva

U optužnici se navodi se se sumnja da je on zločin činio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

- Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života - navodi se u optužnici i dodaje:

- Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track