DILOVALI HEROIN I KOKAIN, PA UHAVĆENI NA DELU: Srbin i mladi bračni par pali u Austriji
Foto: EPA / Christian Bruna

DILOVALI HEROIN I KOKAIN, PA UHAVĆENI NA DELU: Srbin i mladi bračni par pali u Austriji

Crna Hronika -

Državljanin Srbije (29) i mladi bračni par mladić (26) i devojka (25) iz Austrije uhapšeni su dok su dilovali narkotike na parkingu u Klagenfurtu!

Kako navode lokalni portali sumnja se da je mladi bračni par iz Austrije od oktobra 2023. godine bio pod policijskom prismotrom. Uhapšeni su 11. marta ove godine, zajedno sa snabdevačem narkotika koji je državljanin Srbije.

- Reč je o mladiću iz Filaha i njegove devojke, za koje se sumnja da su švercovali drogu. U istrazi je potvrđena sumnja da su heroin i kokain nabavljali iz Slovenije i preprodavali u Koruškoj. Tokom uviđaja, detektivi su uspeli da uđu u trag dobavljaču. Ispostavilo se da ih je narkoticima snabdevao mladić iz Srbije - rekao je izvor za austrijske medije.

Oni su uhapšeni u trenutku primopredaje na parkingu u Klagenfurtu.

- Državljanin Srbije je do sada dokazano prodavao heroin. Utvrđeno je i da je mladićiz Filaha prodavao kokain, tablete koje sadrže morfijum i biljku kanabisa. U trenutku hapšenja od muškarca je takođe oduzet heroin i nekoliko hiljada evra u gotovini- piše lokalni portal.

Obojica mladića su po nalogu javnog tužioca u Klagenfurtu privedeni u zatvor u Klagenfurtu, dok je devojka puštena na slobodu.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja