MOTOR SE RASPAO, MLADIĆ LETEO 20 METARA: Motociklista iz Džordža Vašigtona u šok-sobi! Otac zabrinut, PREŽIVEO JE ZBOG OVOGA
Foto: Kurir

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU!

MOTOR SE RASPAO, MLADIĆ LETEO 20 METARA: Motociklista iz Džordža Vašigtona u šok-sobi! Otac zabrinut, PREŽIVEO JE ZBOG OVOGA

Crna Hronika -

Posle stravičnog udesa koji se sinoć dogodio u Ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, teške povrede zadobio je motociklista Aleksandar Karalić (31).

Podsetimo, sudarili su se automobil "škoda" i motor, a motociklista je odmah prebačen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Nakon višesatnih operacija, povređeni mladić se, prema rečima njegovog oca, nalazi u šok-sobi, a s obzirom na povrede, tek mu predstoje još četiri teške operacije.

saobraćajna nesreća, Aleksandar Karalić
foto: Kurir

Otac povređenog motocijliste za Kurir kaže da je njegov sin preživeo težak udes samo zahvaljujući zaštitnoj opremi koju je imao na sebi.

- Moj sin Aleksandar ceo život vozi motore, strogo vodi računa o tome kako vozi, nikada nije imao problem u saobraćaju, i sad je pukom srećom preživeo. Posle sudara preleteo je automobil i leteo je skoro 20 metara, ostao je živ samo zahvaljujući protektor opremi - kaže Nebojša, otac teško povređenog Aleksandra, koji je potresen zbog cele situacije.

Saobraćajna Nesreća
foto: Printscreen/Instagram

Nebojša kaže da su posle udesa bile užasne scene u Ulici Džorža Vašingtona.

- Delovi motora rasuti svuda po putu. Taj mladić je, koliko sam shvatio, "škodom" išao desnom trakom, a Aleksandar na motoru levom, kada je N. A. iz nepoznatih razloga, iznenada počeo da pravi polukružne pokrete - kaže otac povređenog i dodaje da njegov sin ima prelome ruku i nogu, kao i prelom karlice i povredu kičme.

- Predstoje mu još četiri operacije - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštvu u Beogradu bio je na uviđaju, a protiv vozača će biti podneta prijava. Nakon sporvedene istrage, utvrdiće se kako je došlo do ove saobraćajne nesreće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track