FILMSKA PUCNJAVA U VALJEVU! Napadač iz kombija rafalnom paljbom pucao na mladića, pa uleteo u PEKARU... Novi detalji OBRAČUNA
Foto: Nemanja Nikolić

FILMSKA PUCNJAVA U VALJEVU! Napadač iz kombija rafalnom paljbom pucao na mladića, pa uleteo u PEKARU... Novi detalji OBRAČUNA

Crna Hronika -

Nepoznati napadač koji je bio u kombiju u pokretu ispalio je dva hitca u mladića S. T. (25) iz Valjeva koji je tom prilikom teško ranjen, kažu za Kurir žitelji kraja u kom se sinoć dogodila filmska pucnjava.

Podsetimo, vatreni obračun dogodio se pola sata pre noći u Sinđeličkoj ulici u Valjevu.

- Sumnja se da povređeni S. T. i napadač odranije imaju neke neraščišćene račune, s obzirom na akciju pucnjave koja je detaljno isplanirana. Navodno, napadač je neko vreme pratio povređenog, a potom je sa saučesnikom ili saučesnicima naoružan seo u kombi i čekao da sretne S. T. - navodi izvor i dodaje:

- Navodno, S. T. je to veče bio u društvu prijatelja koji je u njegovim kolima sedeo na mestu suvozača. Došli su do Sinđeličke ulice i uputili se navodno u obližnju pekaru. Naime, kombi ih je sve vreme pratio, kada je S. T. izlazio iz kola, naoružani napadač iz kombija u pokretu rafalnom paljbom ispalio je nekoliko hitaca u S. T.

Kako dodaje naš sagovornik, S. T. je u rafalnoj paljbi pogođen navodno sa dva hitca u predelu leđa, tačnije lopatice.

- Sumnja se da je napadač nameravao da ubije S. T. s obzirom na to gde je pucao u njega. U trenutku pucnjave mladić je pao na pločnik, dok je njegov prijatelj navodno, počeo da beži - navodi izvor i dodaje:

- Napadači su odmah pobegli sa lica mesta i to u nepoznatom pravcu. Istražitelji proveravaju tablice na kombiju koje su snimile nadzorne kamere, ali nije isključeno da su napadači i o tome mislili pa su stavili lažne tablice. Takođe, pomoću kamera proverava se i ko su napadači.

Stanovnici ovog dela Valjeva kažu za Kurir da su čuli rafalnu paljbu, ali da isprva nisu znali da je u pitanju pucnjava.

- Izašla sam na prozor i videla kako neki kombi divlja ulicom. U jednom trenutku delovalo je kao da se zaustavio i da je jedan muškarac izašao iz tog kombija i upao u pekaru. Kao da je nekog tražio, vikao je... Možda je tražio prijatelja tog povređenog mladića koji je ležao u lokvi krvi - kaže stanarka zgrade ispred koje se dogodila pucnjava.

- Mi kao da smo na divljem zapadu. Zaista je strašno da nam se tako deca ubijaju, kao na nekim filmovima. Život kao da im ništa ne znači.

Stariji stanovnik te zgrade objasnio nam je, da je Hitna pomoć i policija ubrzo došla na mesto pucnjave.

- Kad sam čuo Hitnu pomoć tada sam izašao iz stana, znao sma da je bezbedno. Čuo sam da je taj povređeni jaukao, ležao je sav krvav, baš je bilo jezivo. Takođe, oko njega su se sinoć svi okupili, valjda mu je tu bio i taj prijateolj koji je u ludilu pobegao, ali se vratio. Šta će, uplašio se. Ko zna šta se posredi, pa su pucali na njih - kaže on i dodaje da je policija satima radila uviđaj.

Motiv ove pucnjave za sada nije poznat, ali će dalja istraga utvrditi sve detalje ove pucnjave. Povređeni mladić zadobio je teške telesne povrede, ali se nalazi van životne opasnosti i sinoć je kolima Hitne pomoći prevezen u valjevsku bolnicu.

Bonus video:

01:08

PUCAO, PA TRČAO KROZ DVORIŠTE I VIKAO UBIO SAM BRATA! Ubistvo dečaka (12) kod Mladenovca: Sve je počelo svađom oko bazena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track