INCIDENT NA PUTU NOVI PAZAR – RAŠKA: Saobraćajac oboren pri pokušaju zaustavljanja motocikliste, hitno prevezen u bolnicu
Foto: MUP

INCIDENT NA PUTU NOVI PAZAR – RAŠKA: Saobraćajac oboren pri pokušaju zaustavljanja motocikliste, hitno prevezen u bolnicu

Crna Hronika -

U današnjem incidentu na putu Raška – Novi Pazar, u mestu Kućane, saobraćajni policajac P.B. zadobio je ozbiljne povrede nakon što je pokušao zaustaviti motociklistu.

Incident se odigrao kada je saobraćajni policajac P.S. Raška P.B. pokušao zaustaviti nepoznatog vozača motocikla. U nesretnom događaju, P.B. je oboren i tom prilikom zadobio ozbiljne povrede, prenosi SandžakDanas.

Nakon incidenta, povređeni policajac hitno je prevezen u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde mu je pružena neophodna medicinska pomoć. P.B. je u pratnji saobraćajnog policajca P.U. Novi Pazar, F.M., dopraćen do Opšte bolnice Novi Pazar.

Stanje policajca P.B. je stabilno, ali se još uvek nalazi pod intenzivnom medicinskom pratnjom zbog prirode zadobijenih povreda.

Policija intenzivno radi na pronalaženju vozača motocikla koji je u begu. Građani se mole da prijave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji i hvatanju osumnjičenog. Mesto incidenta bilo je zatvoreno za saobraćaj nekoliko sati kako bi se omogućila istraga i prikupljanje dokaza.

Kolege povrijeđenog policajca izrazili su duboku zabrinutost zbog ovog događaja i želju za brzim oporavkom P.B. Takođe, ističu važnost poštovanja saobraćajnih pravila i zakona kako bi se osigurala sigurnost svih učesnika u saobraćaju.

Policija poziva sve svedoke da se jave i pomognu u potrazi za osumnjičenim, naglašavajući važnost zajedničke odgovornosti u očuvanju sigurnosti naših puteva.

Kurir.rs/Sandžak Danas

Bonus video:

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja