OVO JE ŽENA KOJU JE UBIO TOČAK! Oglasila se njena ćerka potresnim rečima: Krenula kod lekara, doživela bizarnu nesreću (FOTO)
Foto: Drustvene Mreže

tuga

OVO JE ŽENA KOJU JE UBIO TOČAK! Oglasila se njena ćerka potresnim rečima: Krenula kod lekara, doživela bizarnu nesreću (FOTO)

Crna Hronika -

Posle tragedije koja se pre dva dana dogodila kod Karađorđevog parka u Beogradu, oglasila se ćerka Verice Jeremić, koja je preminula nakon što ju je udario točak koji se otkačio na liniji 78.

- Ova žena sa snimka koju reanimiraju je nažalost moja pokojna majka, koja je u Klinički išla po rezultate i u tom istom završila život - napisala je nesrećna žena.

Nastradala V. P.
Nastradala V. P. foto: Drustvene Mreže

Mi smo nakon ove objave, stupili u kontakt sa njom, međutim, kako je rekla, sada nije u stanju da priča.

- Treba nam par dana da dođemo k sebi i da mamu sahranimo kako treba - rekla je ćerka stradale žene uz reči zahvalnosti na razumevanju.

Inače, autobus na liniji 78 kretao se iz pravca Slavije ka Autokomandi, a kako se kasnije saznalo, vozač koji je upravljao vozilom je iz Šri Lanke, s tim da se radilo o autobusu privatnog autoprevoznika Banbus doo.

Dok je autobus bio u pokretu, otpao mu je točak, koji se otkotrljao do trotoara i naleteo na dve žene koje su prolazile tuda.

Hitna Pomoć
foto: Damir Dervišagić

Prvo osnovno javno tužilaštvo je saopštilo juče da je određeno zadržavanje mehaničaru I.R. u trajanju od 48 časova i biće saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog postojanja sumnje da je učinio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Iz tužilaštva je, podsetimo, saopšteno da je na lice mesta nezgode odmah izašao dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu radi vršenja uviđaja i izvođenja drugih dokaza a kako bi se utvrdio tačan uzrok nezgode, odnosno da li se u radnjama nekog lica stiču sva bitna obeležja bilo kog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti.

- Naime, dežurni javni tužilac je u toku uviđaja dao nalog da na lice mesta odmah izađe veštak radi obavljanja potrebnog veštačenja, kao i nalog da se vozač koji je kritičnom prilikom upravljao autobusom odmah alkotestira i odveze na Urgentni centar radi analize krvi i utvrđivanja da li je upravljao autobusom pod dejstvom alkohola, kao i da se sva povređena lica odvezu na Urgentni centar radi pružanja lekarske pomoći i utvrđivanja vrste i težine povreda koje su zadobili kritičnom prilikom, kao i da se izuzmu snimci sa nadzornih kamera i fiksiraju svi drugi dokazi na licu mesta - saopšteno je iz tužilaštva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track