"ZVALI SU ME I OKRIVLJENI I OŠTEĆENI! MNOGO MI JE TO TUGE" Advokatica Zora Dobričanin: Pored "Ribnikara", ne mogu da radim DUBONU
Foto: Zorana Jevtić, Kurir televizija

kurir televizija

"ZVALI SU ME I OKRIVLJENI I OŠTEĆENI! MNOGO MI JE TO TUGE" Advokatica Zora Dobričanin: Pored "Ribnikara", ne mogu da radim DUBONU

Crna Hronika -

Optužnica protiv Uroša Blažića koji je u selima Dubona i Malo Orašje ubio devetoro mladih, a 14 ranio, kao i protiv njegovog oca Radiše Blažića je potvrđena.

Koliko je ostalo do početka suđenja, šta se može očekivati do kraja ovog procesa istraživao je novinar Mladen Radulović sa sagovornicom Zorom Dobričanin Nikodinović, advokatom.

- Nakon potvrđivanja optužnice, kada ona stigne u sud koji sudi, predsednik veća je dužan da u roku od 30 dana zakaže pripremno ročište. Zvali su me okrivljeni i oštećeni, ali mi je mnogo to tuge u ovom trenutku. Pored Ribnikara, nisam u mogućnosti da radim i taj predmet, a nadam se da neće biti niti jedan sličan - rekla je advokatica.

01:56

OSTAĆE NERAZJAŠNJENO ŠTO JE PORODICA UROŠA BLAŽIĆA IMALA TOLIKO ORUŽJA Advokatica nema dilemu: Ovako će teći postupak!

Potom je Božidar Spasić, bivši operativac SDB-a, rekao da će ovde jedna stvar ostati nerazjašnjena:

- Ono što će ostati kao nerazjašnjena činjenica je zbog čega je ta porodica držala toliko oružja kod kuće, zašto su imali različite vrste naoružanja, krate cevi, duge cevi, eksplozivne naprave i količinu municije koje nemaju ni neke policijske postave.

Poznato je da je godinama pre masakra Blažić imao nekoliko krivičnih prijava, a među njima je bio napad na policajce. Jednom je fizički nasrnuo na saobraćajnu policiju, ali to nije bilo dovoljno da mu se izrekne zatvorska kazna. Na žalost, svi znamo šta se desilo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:55

Meštanin sela Dubona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track