SUPRUGA MLADIĆA KOJI SE UTOPIO OBJAVILA POTRESNE REČI! Markova porodica slomljena od bola: "Očekujemo te da nam se vratiš"
Foto: Društvene mreže

tuga!

SUPRUGA MLADIĆA KOJI SE UTOPIO OBJAVILA POTRESNE REČI! Markova porodica slomljena od bola: "Očekujemo te da nam se vratiš"

Crna Hronika -

Iako je prošlo tek deset dana od sahrane tridesetogodišnjeg Marka Majstorovića, čije je telo pronađeno u kanalu Dunav-Tisa-Dunav posle desetodnevne potrage koja je trajala sve do 13. marta ove godine, porodica i prijatelji neutešni su i u suzama od dana kada su primili tragične vesti, pa pored njegove majke, potresne reči uz njihove nasmejane fotografije s vremena na vreme podeli i Markova supruga.

Marko Majstorović
foto: Privatna Arhiva

- Dragi naš sine Marko, nikako ne možemo da prihvatimo da te više nema sa nama, gde ti je bilo najlepše. Svakog momenta očekujemo da nam se vratiš. Gdegod da se tvoja duša nalazi znaj da te volimo i da od svih nas zaslužuješ najlepša sećanja. Volimo te zauvek - poručila je nedavno neutešna majka kroz potresnu objavu, ispod čega se nadovezala i Markova supruga rečima:

- Ljubavi moja najlepša, znaj da te volim, da mi trebaš i da mi sve naše fali.

Inače, Markova supruga Mirela, danima deli fotografije srećnih trenutaka sa svojim izabranikom, koji je prerano napustio svet. Poslednje objavljena je ona na kojoj zajedno poziraju sa osmehom, a Mirela je kratko napisala ispod fotografije: "Da me snažno grliš uvek, da me nikada ne pustiš, kao i ja tebe, lepi moj. Naše duše nikada se ne rastaju."

Marko Majstorović, Sahrana, Novi Sad
foto: Tijana Majkić, Drustvene Mreže

Da podsetimo, Marko Majstorović je nestao 3. marta kada je krenuo na pecanje, a nakon toga mu se izgubio svaki trag. Njegovo telo pronađeno je tek deset dana kasnije u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, kod novosadskog naselja Klisa.

Prvobitno su na mestu gde je bio na obali, pronađena pumpa za duvanje čamca, u vodi su našli veslo, čizme, ali i rasečen čamac, međutim porodica nije gubila nadu sve do poslednjeg momenta kada su se ipak obistinile crne slutnje.

Marko je sahranjen 16. marta na Gradskom groblju u Novom Sadu, a poslednjem ispraćaju prisustvovalo je više stotina rođaka, prijatelja i poznanika, što svedoči o tome koliko je Marko bio omiljeni u društvu.

Bonus video:

00:29

Tragedija na jezeru Beli kamen kod Bešenova, utopio se muškarac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja