PRATILI SMO KRETANJE MAJKE, VEŠTAČILI TELEFON I SLIKE! Gašić o istrazi nakon ubistva male Danke: "Videla je auto osumnjičenih..."
Foto: Drustvene Mreže

PRATILI SMO KRETANJE MAJKE, VEŠTAČILI TELEFON I SLIKE! Gašić o istrazi nakon ubistva male Danke: "Videla je auto osumnjičenih..."

Crna Hronika -

Ministar policije Bratislav Gašić govorio je danas na konferenciji za štampu o ubistvu Danke Ilić, i izneo je detalje slučaja koji je potresao Srbiju.

On je pričao i o veštačenju telefona majke i fotografijama devojčice.

- Pratili smo kretanje majke. Kada je nastala fotografija. Ko je sve bio u tom trenutku. Upoređujući sva moguća lica koja su trasu sa njom prolazili, proveravali smo kada je nastala fotografija i tačnost trenutka koliko je dete bilo bez majke. Na osnovu njenog telefona utvrdili smo sve kada je bio prvi poziv, kada je pozvala supruga, policiju...Ona je u jednom trenutku videla "pandu" ne znajući da je vozač udario - rekao je ministar.

Gašić je otkrio i da je otac devojčice zaustavio osumnjičene Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, i pitao ih da li su videli devojčicu Danku Ilić, koja je u tom trenutku bila u zadnjem delu njihovog vozila.

- Odgovorili su odrično - rekao je ministar, i podsetio da je jedan od osumnjičenih čak došao kasnije da traži devojčicu.

Bonus video:

02:29

KURIR SAZNAJE! PREGLEDANI TUNELI, NEMA DETETA: Majka pred nestanak SLIKALA MALU DANKU IZ 3 UGLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja