BIZARNE OBJAVE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE: Poslednju sliku objavio 6 dana pre nestanka deteta, na profilu isticao OVO
Foto: Nemanja Nikolić

ŠOK!

BIZARNE OBJAVE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE DANKE: Poslednju sliku objavio 6 dana pre nestanka deteta, na profilu isticao OVO

Crna Hronika -

Jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, Dejan Dragijević (50) koji je bio za volanom smrtonosne "fiat pande", na društvenim mrežama objavljivao bizarne fotografije, a vezane uglavnom za akohol!

Dejan Dragijević
Dejan Dragijevićfoto: Nemanja Nikolić

- Njegov nalog na društvenoj mreži Instagram pun je objava u vezi sa alkoholom i pijanstvima i objava gde se zahvaljuje svojim pratiocima na tome što su mu "prijatelji" i što označavaju da im je sviđaju njegove objave - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Na profilu ima samo jednu fotografiju na kojoj je on, a iznad koje je napisao: "Zahvaljujem se svima i onima što se sa mnom druže, a i onima što povremeno svrate. Hvala za svaki lajk".

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Dragijević iz sela Zlot je, da podsetimo, sa kolegom Srđanom Jankovićem (50), kako se sumnja, Danku prvo udario službenim vozilom JKP Vodovoda, a onda su je stavili u zadnji deo automobila na alat koji se tamo nalazio i bacio na deponiju.

Devojčica, Danka, Danka Ilić, Bor
foto: Printskrin/Facebook

Radoslav, otac Dejana Dragijevića, kaže da je iznenađen zbog svega što je snašlo njegovu porodicu.

Kako saznajemo, jutros je policija pokucala ponovo na njihova vrata kada su na ispitivanje odveli i njegovog drugog sina, Dalibora, sa kojim smo mi, podsetimo, juče razgovarali kada nam je čovek potvrdio da iza svega stoji, između ostalog, i njegov brat.

- Ja ne znam šta više da kažem, potpuno sam iznenađen šta nas je ovo snašlo. Pritom ja sam srčani bolesnik, Hitna pomoć je dolazila da pomogne meni i supruzi, a jutros su mi odveli i drugog sina kako bi ga ispitali. Mi sada ništa ne znamo još, ako je kriv, onda i treba da odgovara, policija neka radi svoj posao, ja ništa ne znam - rekao nam je otac osumnjičenog Dejana i dodao da uopšte ne može da se seti zbog celokupnog stresa koji proživljava, kada su mu uopšte uhapsili sina.

Radoslav i Dejan
Radoslav i Dejanfoto: Nemanja Nikolić

- Ne mogu da se setim kog dana su ga odveli, mi smo lošeg zdravstvenog stanja, nisam pri sebi baš, znam da je policija dolazila na imanje, ali ovde ništa nisu našli. A nisam mogao da znam da se nešto čudno dešava sa Dejanom, nismo nešto pričali ovih dana, ode samo na posao i vrati se i nisam primetio da se drugačije ponašao - ispričao je Radoslav nakon čega nam je rekao i da je Dejan imao zdravstvenih problema, odnosno, kako kaže, prošle godine u ovo vreme doživeo je infarkt.

Bonus video:

01:41

Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track