U BEOGRADU UHAPŠEN PEDOFIL: Polno uznemiravao šestoro dece, tužilaštvo hitno naložilo istragu!
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

prvo ojt

U BEOGRADU UHAPŠEN PEDOFIL: Polno uznemiravao šestoro dece, tužilaštvo hitno naložilo istragu!

Crna Hronika -

J. D. (36) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je polno uznemiravao šest maloletnih osoba! Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Kako su saopštili iz tužilaštva, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, UKP, Šesto odeljenje, nakon preduzimanja operativnih radnji radi utvrđivanja identiteta lica, odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati prema J. D.(36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio šest krivičnih dela polno uznemiravanje na štetu maloletnih oštećenih.

Osumnjičeni J. D.(36) će u zakonskom roku biti sproveden javnom tužiocu, koji će nakon saslušanja osumnjičenog predložiti sudu određivanje pritova u koliko budu postojali zakonski razlozi za određivanje istog.

U daljem toku dokaznog postupka tužilaštvo će izvršiti sve potrebne provere, izuzeti eventualne snimke sa sigurnosnih kamera, te dati nalog da se obave potrebna veštačenja, ispitati maloletne oštećene i eventualne druge svedoke događaja, te će u najkraćem roku biti doneta odluka o daljem postupanju.

Bonus video:

02:35

ZA ŠTA SE TERETI PEDOFIL KOJI JE TAKO DUGO BORAVIO SA DECOM U VRTIĆU U BOGOJEVU?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja