"VEĆINA KOMŠIJA NE ŽELI DA KROČI U TO DVORIŠTE" Sutra sahranju Dalibora koji je umro u zatvoru, evo šta meštani sada tvrde
Foto: Nemanja Nikolić

"VEĆINA KOMŠIJA NE ŽELI DA KROČI U TO DVORIŠTE" Sutra sahranju Dalibora koji je umro u zatvoru, evo šta meštani sada tvrde

Crna Hronika -

Majka Svetlana Dragijević sama sprema sahranu sina sama, s obzirom na to da joj je drugi sin Dejan u zatvoru, kao i suprug Radoslav zato što je, kako se sumnja, pomagao sinu da pomeri telo nesrećne devojčice Danke Ilić koja je nemilosrdno ubijena 26. marta.

Sahrana bi trebalo da bude održana sutra, 11. aprila na Novom groblju sela Zlot, a prve komšije Dragijevića polako pristižu u dom majke Svetlane.

Međutim, kako saznajemo, većina komšija nema uopšte u planu da prisustvuje sahrani niti žele da kroče u dvorište ove porodice.

- Ja ću otići sa porodicom da zapalim sveću, ali čula sam od komšija da većina neće da idu, kažu 'neće mu na sahranu doći ni 20 ljudi, tako je zaslužio' - kaže meštanka sela Zlot.

Svetlana Dragijević, Danka Ilić
foto: Nemanja Nikolić

Svetlana Dragijević se danas oglasila za Kurir.

- Nema meni ko da pomogne, niti znam kad će mi sina sahraniti, niti hoće li Dejana i Radeta dovesti sutra. Ja nemam pare, a nema ko da mi pomogne, čekam policiju da me obaveste - rekla je Svetlana.

Dejan Dragijević, Dalibor Dragijević, Svetlana Dragijević
foto: Kurir Televizija, Nemanja Nikolić, Facebook

Podsetimo, mlađi od dva brata - Dalibor (41) preminuo je u noći između subote i nedelje, oko tri časa ujutru, u prostorijama PU Bor gde je bio zadržan zbog pomaganja starijem bratu, prvoosumnjičenom za ubistvo, da sakrije telo male Danke Ilić (2), koju je po sopstvenom priznanju ubio.

Njegovi otac i brat i dalje se nalaze u pritvoru, ali policiji neće da otkriju lokaciju na koju su odneli telo Danke Ilić.

Potraga za telom ubijene dvogodišnje devojčice ušla je u šesti dan, a sav fokus i dalje je u selu Zlot kako bi se detaljno pretražio svaki deo, pa čak i onaj gde ljudska noga nije kročila.

Bonus video:

01:41

Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja