LOKOMOTIVA UDARILA ŽENU DOK JE POKUŠAVALA DA PREĐE PRUGU Saobraćajna nezgoda na pruzi Šabac - Ruma, odmah preveza u bolnicu
Foto: Shutterstock

LOKOMOTIVA UDARILA ŽENU DOK JE POKUŠAVALA DA PREĐE PRUGU Saobraćajna nezgoda na pruzi Šabac - Ruma, odmah preveza u bolnicu

Crna Hronika -

Na delu pruge Šabac - Ruma, u stanici Klenak, u 19.45 časova, na putnom prelazu obezbeđenom polubranicima, lokomotiva koja je saobraćala sama, udarila je ženu na biciklu, dok je pokušavala da pređe prugu, na kojoj su polubranici bili spušteni. Žena je zadobila lakše telesne povrede i van životne opasnosti je prevezena u bolnicu, saopšteno je iz "Srbija Kargo".

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a, kao i Zajednička železnička komisija „Infrastruktura železnice Srbije“ i „Srbija Kargo“, koja će utvrditi sve detalje ove nesreće, dodaje se u saopštenju.

Železničke kompanije „Srbija Kargo“ i „Infrastruktura železnice Srbije“ apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, „jer samo tako mogu da se spreče nesreće i sačuvaju životi“.

Bonus video:

01:16

Ova lokomotiva je mogla biti kobna za dečaka iz Čačka: Dvanaestogodišnjak van životne opasnosti (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track