ONI ĆE SVEDOČITI O UBISTVU MALE DANKE U BANJSKOM POLJU: Svedoci danas i sutra otkrivaju detalje o jezivom zločinu!
Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

više javno tužilaštvo u zaječaru

ONI ĆE SVEDOČITI O UBISTVU MALE DANKE U BANJSKOM POLJU: Svedoci danas i sutra otkrivaju detalje o jezivom zločinu!

Crna Hronika -

U toku istrage za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić koju sprovodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas i sutra će biti nastavljeno sa saslušanjem svedoka među kojima će biti i članovi porodice osumnjičenog Srđana Jankovića (50).

Danas je, da podsetimo, saslušana Svetlana Ddragijević, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića (50) i supruga Radoslava Dragijevića osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice.

Svetlana Dragijević
Svetlana Dragijevićfoto: Nemanja Nikolić

Svetlana je kao privilegovani svedok, prema rečima advokata Nebojše Živanovića, iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu, kao najbliži srodnik osumnjičenih.

Nakon Svetlane, u tužilaštvu su danas saslušana još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano još svedoka.

- Što se svedoka tiče, to su prijatelji, kolege, poznanici, ali i porodica drugoosumnjičenog Srđana Jankovića - navodi izvor našeg portala.

Podsetimo, tri člana porodice Dragijević su uhapšena zbog ubistva dvogodišnje devojčice, ali je mlađi brat prvoosumnjičenog Dejana, Dalibor preminuo u pritvoru od srčanog udara nepunih 48 sati nakon hapšenja.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: MUP Srbije

Janković iz Luke i Dragijević iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Radnici borskog JKP „Vodovod“, su tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

Kurir.rs/Nova

Bonus video:

02:22

KURIR NA LICU MESTA: Evo gde će biti sahranjen SAUČESNIK u ubistvu male Danke! Najnovije informacije: Policija najavila akciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja