OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O HAPŠENJU SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Priznao krivično delo, ukinuto mu zadržavanje - braniće se sa slobode
Foto: AP/Darko Vojinović

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O HAPŠENJU SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Priznao krivično delo, ukinuto mu zadržavanje - braniće se sa slobode

Crna Hronika -

U Višem javnom tužiocu u Beogradu danas su saslušani Stefan A. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Sergej Trifunović zbog sumnje da je izvršio krivično delo Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Stefan A. je negirao izvršenje krivičnog dela, dok je Sergej T. priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Tužilaštvo je nakon saslušanja sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Stefanu A. odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Sergeju T. je ukinuto zadržavanje i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

Sumnja se da je Stefan A. 18. aprila 2024. godine Sergeju T. u Strumičkoj ulici u Beogradu prodao jedan pvc paketić sa opojnom drogom marihuana u količini od 11,8 grama.

U vozilu osumnjičenog Stefana A. policijski službenici su pronašli još 15 paketića opojne droge marihuana ukupne neto mase 94,76 grama, kao i 12.000 dinara i 50 evra.

Bonus video:

02:39

Hapšenje marihuana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja