POČELO SUĐENJE OCU IZ PIROTA KOJI JE HTEO DA OTRUJE SINA (3) SONOM KISELINOM! Tužilštvo i odbrana izveli dokaze
Foto: M.S.

POČELO SUĐENJE OCU IZ PIROTA KOJI JE HTEO DA OTRUJE SINA (3) SONOM KISELINOM! Tužilštvo i odbrana izveli dokaze

Crna Hronika -

Piroćancu M. J. (29) koji se sumnjiči da je pokušao sonom kiselinom da otruje svoje dete (3) pa sebe, 4. jula prošle godine u Pirotu počelo je suđenje u Višem sudu u Pirotu, saznaje Kurir.

- Održano je pripremno ročište optuženom za krivično delo ubistvo u pokušaju. Sledeće ročište je zakazano za prvu polovinu juna meseca ove godine. Optuženi se nalazi u istražnom pritvoru- saopštila nam je Branimirka Mitrović, portparolka Višeg suda u Pirotu.

Na pripremnom ročištu, zatvorenom za javnost, tužilštvo i odbrana izneli su dokaze koji će se prezentovati tokom glavnog pretresa. Ovaj slučaj je zapanjio stanovništvo jer se tako nešto, pogotovu na jugu Srbije, nikada nije dogodilo.

Nakon prijema u opštu bolnicu u Pirotu, dete i otac su prebačeni u Univerzitetski klinički centar Niš gde su lekari i sestre uspeli da spasu obojicu.

Kako je tada pisao Kurir prema nezvaničnim izvorima, otac je navodno prvo dao detetu kiselinu, pa je i on popio. Sve se desilo zbog toga što se navodno posvađao sa ženom i zbog poremećenih odnosa u porodici. Njemu je pritom bio oštećen i želudac dok je dete pretrpelo bol u ustima i licu.

Bonus video:

00:07

Otac brutalno pretukao maloletnu ćerku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track