POHAPŠENI DRŽAVLJANI SRBIJE I ALBANIJE U ŠVAJCARSKOJ! Velika policijska racija u noćnom klubu, prekršili zakon o strancima
Foto: Shutterstock

POHAPŠENI DRŽAVLJANI SRBIJE I ALBANIJE U ŠVAJCARSKOJ! Velika policijska racija u noćnom klubu, prekršili zakon o strancima

Crna Hronika -

Tokom racije na klub u Senvaldu, švajcarska policija uhapsila je dvadeset ljudi. Uhapšeni su prijavljeni zbog kršenja zakona o strancima i integraciji.

Albanski list Le Canton saznao je od kantonalne policije da su uhapšene žene od 25 do 53 godine sa državljanstvom Srbije i Albanije. Uhapšenim osobama će se baviti javno tužilaštvo u Kantonu St. Galen.

Među uhapšenima su i dva generalna direktora kluba. Srbin (49) i Crnogorac (48) omogućavali su nelegalno zaposlenje državljanima trećih zemalja.

Policija je tokom pretresa u četvrtak uhapsila i sedam žena i jednog muškarca, za koje se sumnja da su ilegalno ušli u Švajcarsku i da rade bez važeće radne dozvole.

Podsetimo, švajcarska policija je pre dve nedelje sprovela sličnu akciju u 13 barova i noćnih klubova u Cirihu, pri čemu su priveli 47 ljudi, među kojima su bili i albanski pevači, zaplenili pištolje, municiju i bejzbol palicu.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

00:46

UZIMALI 100 EVRA PO MIGRANTU, OVAKO SU POHAPŠENI: UKP im pokucao na vrata! Jedan pao u ljubičastoj pidžami, a dvojica u krevetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track