KURIR SAZNAJE! BIVŠEM MUŽU ZABRANJENO DA PRILAZI ADVOKATICI: Ćerka Borivoja Borovića prijavila ga policiji posle svađe
Irina Borović, Foto: Uroš Arsić/Mondo

novi detalji

KURIR SAZNAJE! BIVŠEM MUŽU ZABRANJENO DA PRILAZI ADVOKATICI: Ćerka Borivoja Borovića prijavila ga policiji posle svađe

Crna Hronika -

Igor Munjić, kog je sinoć za nasilje u porodici prijavila bivša supruga, adokatica Irina Borović, pušten je na slobodu posle saslušanja u policiji i izrečena mu je mera zabrane približavanja i komuniciranja sa bivšom suprugom.

Kako Kurir nezvanično saznaje, svađa između bivših supružnika dogodila se prilikom primopredaje deteta koje su dobili dok su bili u braku.

- Advokatica, inače ćerka poznatog advokata Borivoja Borovića, pozvala je policiju i prijavila nasilje u porodici. Patrola je izašla na adresu i zatekla Irinu Bojović koja je, navodno, rekla da je bivši suprug posle rasprave i fizički napao. Policija je izrekla meru zabrane prilaska i komuniciranja koja može da traje 48 sati. O svemu je obavšeteno Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu koje će predložiti da ta mera bude produžena - kaže izvor Kurira.

Irina Borović sa ocem
Irina Borović sa ocemfoto: Petar Aleksić

Prema njegovim rečima, tužilaštvo je od policije zatražilo i da dostavi detaljan izveštaj o incidentu, nakon čega će biti odlučeno da li ima elemenata za pokretanje krivičnog postupka protiv Igora Munjića.

- Zatražen je izveštaj i provere, kako bi bila doneta odluka o eventualnom pokretanju krivičnog postupka za nasilje u porodici - dodaje naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, zabrana prilaska koja je izrečena bivšem suprugu advokatice, na njeno insistrianje, odnosi se samo na Irinu Borović, ali ne i na njihovo dete.

Inače, Irina Borović i Igor Munjić venčali su se 2015. godine.

Bonus video:

00:20

Advokat Borivoje Borović čeka Luku Bojovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track