"MORAM DA BUDEM REALAN S OBZIROM NA SVE"... Potresno obraćanje brata nestale Ane Knežević: U stalnom sam kontaktu sa FBI
Foto: Printscreen/Društvene mreže, Printscreen/X

"MORAM DA BUDEM REALAN S OBZIROM NA SVE"... Potresno obraćanje brata nestale Ane Knežević: U stalnom sam kontaktu sa FBI

Crna Hronika -

Kolumbijski državljanin Felipe Henao, brat nestale Ane Marije Knežević Henao, ponovo se oglasio i rekao da borba za pronalazak njegove sestre mora da se nastavi.

Anin bivši suprug David Knežević optužen je za njeno kidnapovanje. Njemu je u petak odbijen zahtev za polaganje kaucije, zbog opasnosti od bekstva, te ostaje u pritvoru u Majamiju. Naredno saslušanje zakazano mu je za 20. maj.

Ana i David
Ana i Davidfoto: Drustvene Mreže

Ana Knežević nestala je 2. februara iz stana u Madridu.

"Ne mogu da govorim o detaljima istrage, ali mogu da kažem da sam u stalnom kontaktu sa FBI", rekao je Felipe Henao i dodao:

"Imam veliko poverenje u vlasti SAD i američku pravdu".

Felipe Henao
foto: Printscreen/Youtube

Svestan je i on da su male šanse da mu je sestra živa, ali ne prestaje da se nada.

"Moramo da budemo realni s obzirom na to šta je dosad otkriveno, kao i na vreme koje je proteklo od njenog nestanka", kaže Henao.

Ana je, pre nestanka, navodno pobegla sa Floride u Španiju zbog, kako je rekla prijateljima, "veoma komplikovanog razvoda".

Kurir.rs/wradio

Preneo: R.J.

Bonus video:

03:22

POZVAO ME IZVESNI ZLATKO, TAKO SAM SAZNAO DA JE NESTALA Bivši muž Ane Ličnik otkrio detalje: Evo kada su se čuli poslednji put

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track