"TREBALO JE ZAJEDNO DA KRENEMO NA FAKULTET!" Marko poginuo na licu mesta zbog tuđe krivice, bahati vozač mu ugasio snove...
Foto: Printscreen, Društvene mreže

čikago

"TREBALO JE ZAJEDNO DA KRENEMO NA FAKULTET!" Marko poginuo na licu mesta zbog tuđe krivice, bahati vozač mu ugasio snove...

Crna Hronika -

Marko Niketić (17), tinejdžer poreklom iz Srbije, poginuo je u nedelju 12. maja ove godine, kada je na njegovo vozilo naleteo "mustang" u punoj brzini. Marko je, inače, bio pred završetkom srednje škole, nakon čega je imao velike planove za svoju budućnost!

- Marko je bio moj najbolji prijatelj, još uvek ne mogu da prihvatim činjenicu da ga nema, Marko i ja smo imali mnogo planova za budućnost, trebalo je da sledeće godine zajedno krenemo na fakultet, a njega sada nema, nije ni dobio priliku da to ostvari - rekao je jedan Markov prijatelj za američke medije.

Marko Niketić
Marko Niketićfoto: Printscreen

Kako je Kurir i ranije pisao, Marko je imao velike planove, počev od onih u bliskoj budućnosti za koje se pripremao, kao što je proslava mature sa drugarima, pa sve to biznisa koji je želeo da nasledi od svog oca, inače uglednog i poštovanog čoveka koji je, podsetimo, u kumovskim odnosima sa pokojnim pevačem narodne muzike, Šabanom Šaulićem.

- Za Marka Niketića svi imaju samo reči hvale, a njegova porodica važi za uglednu i vrlo poštovanu u Čikagu. Svo smo van sebe od šoka! Marko je stradao samo nekoliko dana pre mature, koja je bila zakazana za 18. maj, nije dočekao ni diplomiranje koje će njegovi vršnjaci slaviti 2. juna - rekao je sagovornik o srpskom tinejdžeru.

Podsetimo, mladić iz Nortbruka, Tijang Kim (21), te kobne večeri u punoj brzini zakucao se u automobil marke mercedes kojim je upravljao Marko Niketić (17), kada je mladića usmrtio na licu mesta!

- Tijang Kim (21) upravljao je svojim vozilom u punoj brzini i bezobzirno naleteo na sedamnaestogodišnjaka Marka Niketića. Tijang Kim je bio hospitalizovan ali sa lakšim povredama, zajedno sa još dve osobe koje su u kritičnom stanju - rečeno je iz policije, da bi kasno u petak izašla vest da je mladić uhapšen, s tim da je optužen za više stavki u nizu zbog nesreće koju je izazvao!

Dvadesetjednogodišnji mladić uhapšen je u petak, podsetimo, zbog ubistva iz nehata, kao i zbog vožnje pod uticajem alkohola i droge, međutim on se tereti i za bezobzirnu vožnju, vožnju bez uključenih svetla, kao i zbog ugrožavanja saobraćaja usled nasilničke vožnje! On se, takođe, tereti i za prebrzu vožnju, kao i za nanošenje teških telesnih povreda.

Bonus video:

01:53

KAKVI SMO TO LJUDI? Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track