"DOBRI NAŠ ŽACO" Žarko krenuo na posao pa poginuo u jezivom sudaru kod Zrenjanina, kolega OTKRIO: Zvali su ga iz firme da...
Foto: MUP Srbije, Društvene Mreže

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

"DOBRI NAŠ ŽACO" Žarko krenuo na posao pa poginuo u jezivom sudaru kod Zrenjanina, kolega OTKRIO: Zvali su ga iz firme da...

Crna Hronika -

Žarko Jeftić (60) poginuo je juče oko 18 časova u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu Orlovat - Botoš kod Zrenjanina.

Kako saznajemo, u sudaru su učestvovala dva vozila, "reno" i BMW, ali nažalost, Žarko je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok su druge dve osobe prošle samo sa povredama.

Žarko Jrftić
Žarko Jrftićfoto: Drustvene Mreže

Žarkovi prijatelji uveliko se od njega opraštaju na društvenim mrežama, pogođeni tragedijom, redom izjavljuju porodici saučešće zbog iznenadnog gubitka.

- Počivaj u miru, prijatelju, dobri naš Žaco, neka te anđeli čuvaju, a porodici iskreno saučešće - samo su neki od komentara.

Inače, prema rečima njegovog kolege, Žarko je sinoć krenuo na posao kada su ga pozvali iz firme, međutim, došlo je do do direktnog sudara kada je na licu mesta poginuo.

- Zvali su ga sa posla da popravi neku mašinu koja se pokvarila, čovek je krenuo i desilo se to što se desilo, došlo je do direktnog sudara sa vozilom marke BMW, a ko je kriv, utvrdiće se - napisao je Žarkov koega.

Podsećanja radi, za samo 12 sati tokom ovog vikenda koji je za nama, dogodilo se deset saobraćajnih nesreća u kojima je poginulo, zajedno sa ovim čovekom, čak šest osoba, dok je 13 osoba povređeno.

Bonus video:

00:14

Prijatelji na Mišeluku oprostili su se od Aleksandra koji je poginuo u Petrovaradinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track