"MAJKA TEK KASNIJE SAZNALA DA JOJ JE SIN POGINUO" Komšije vozača autobusa koji je stradao: Hitna pomoć je sve vreme pred vratima
Foto: Printscreen/Youtube/RTV Mag

teška nesreća kod obrenovca!

"MAJKA TEK KASNIJE SAZNALA DA JOJ JE SIN POGINUO" Komšije vozača autobusa koji je stradao: Hitna pomoć je sve vreme pred vratima

Crna Hronika -

Komšije, prijatelji i kolege pokojnog Momčila Radosavljevića (56) iz Bariča, vozača autobusa koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći u selu Stubline kod Obrenovca, i dalje su u šoku da njihovog Moce više nema. S tugom i u bolu saosećaju sa njegovom porodicom i familijom, a kako saznajemo, Momčilo je živeo samo sa majkom, koja je posle njegove pogibije ostala sama!

Momčilo Radosavljević
Momčilo Radosavljevićfoto: Printskrin

- Pokojni Momčilo je bio naš komšija ovde u Bariču, živeo je sam sa majkom, nije se ženio, niti imao decu. Svi smo bili u šoku kada smo čuli šta se dogodilo. I on je imao preko 50 godina, tako da mu je i majka starija žena, čuli smo i kola Hitne pomoći da su sve vreme pred vratima, verovatno žena ne može da dođe k sebi, ostala je sama - kaže za Kurir jedan od komšija porodice Radosavljević.

Naime, Kurir je stupio u kontakt i sa rođacima pokojnog Momčila, međutim, samo su se kratko oglasili, rekavši da nisu u stanju da pričaju.

- Ja sam rođaka pokojnog Momčila, ali molim Vas za razumevanje u ovim momentima - rekla je kratko žena.

Momčilo Radosavljević
Momčilo Radosavljevićfoto: Printscreen/Youtube/RTV Mag

Momčilo Radosavljević je podsetimo, policajac u penziji, a juče je stradao na radnom mestu kada je vozio autobus na liniji 860 T koji se sudario sa kamionom pod teretom u selu Stubline kod Obrenovca.

- Momčilo i ja smo radili zajedno, juče ujutru su me svi redom zvali misleći da sam ja stradao. Celo jutro sam se javljao ljudima objašnjavajući da nisam ja, tek posle sam čuo da je u pitanju Momčilo, velika tuga - oglasio se za Kurir kolega pokojnog Momčila, koji takođe vozi na liniji 860 T.

Bonus video:

00:08

Saobraćajna nesreća na auto-putu kod Autokomande

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track