U STANU SKRIVALI MARIHUANU I VAGICE ZA PRECIZNO MERENJE: Tužilaštvo u Pančevu podiglo optužnicu za trgovinu narkoticima!
Foto: FOTO MUP SRBIJE

više javno tužilaštvo

U STANU SKRIVALI MARIHUANU I VAGICE ZA PRECIZNO MERENJE: Tužilaštvo u Pančevu podiglo optužnicu za trgovinu narkoticima!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Pančevu saopštilo je da je danas podiglo optužnicu protiv J. S. (38) i S.N. (32), oboje iz Pančeva, zbog sumnje da su 4. maja prošle godine u stanu, u kojem živi osumnjičena J. S. u Pančevu, neovlašćeno radi prodaje držali 311 grama marihuane, zajedno sa dve vagice za precizno merenje sa tragovima ove opojne droge.

U saopštenju se navodi da se okrivljenima na teret stavlja da su kao saizvršioci počinili delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do 12 godina.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu okrivljene kazni po zakonu, obaveže ih na plaćanje troškova krivičnog postupka kao i da okrivljenoj J. S. izrekne meru bezbednosti oduzimanje predmeta.

Bonus video:

03:52

MI SMO JEDINA ZEMLJA U EVROPI GDE JE MARIHUANA KRIVIČNO DELO Nikolić: Podaci Batuta su da 500.000 ljudi konzumira kanabis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja