OVO JE STEFAN (23) KOJI JE POGINUO U SURČINU! Majka tražila pomoć za sina, ali nije izdržao! Pijani vozač ga pokosio (FOTO)
Stefan Stanojević, Foto: Društvene mreže

teška nesreća

OVO JE STEFAN (23) KOJI JE POGINUO U SURČINU! Majka tražila pomoć za sina, ali nije izdržao! Pijani vozač ga pokosio (FOTO)

Crna Hronika -

Stefan Stanojević (23), nažalost, preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć u Surčinu kada ga je, kako se sumnja, vozač "škode" M. M. (31) udario i naneo povrede opasne po život, da bi u Urgentnom centru mladić podlegao povredama!

- Mladić je nakon nesreće prevezen u Urnentni centar, kada su mu konstatovane teške povrede opasne po život, međutim, zadobio je unutrašnje krvarenje i preminuo je - rekao je izvor za Kurir.

Stefan Stanojević
foto: Printscreen/Drušvene mreže

Stefanova mama je samo nekoliko sati pre nego što je njen sin izgubio bitku za život, podelila na svom profilu na društvenim mrežama molbu da joj svi oni koji su u mogućnosti pomognu u teškim momentima. Ispod njene objave, od ranog jutra nižu se komentari u kojima prijatelji porodice izjavljuju saučešće.

Svedoci nesreće, podsetimo, opisali su stravične scene u Surčinu, s obzirom na to da je, prema njihovim rečima, udar bio toliko jak da su svi ostali u čudu da je pešak, odnosno Stefan, uopšte ostao živ.

- Mladiću je patika odletela sa noge od siline udarca, čudo je bilo kako je ostao živ kada je Hitna pomoć izašla na lice mesta - rekao je očevidac.

Inače, Stefan je udaren na pešačkom prelazu, a sumnja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina, sudeći po oštećenjima na kolima.

Stefan Stanojević
foto: Printscreen/Drušvene mreže

Prema pisanju Kurira, policija je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beograd odredila zadržavanje do 48 sati M.M. (31) vozača u "škode", a kako se saznaje, M. M. je u trenutku nesreće imao oko 0,5 promila alkohola u krvi. Nakon što je povređeni mladić preminuo, istragu ovog slučaja preuzleoo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Bonus video:

01:53

KAKVI SMO TO LJUDI? Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track