SUTRA SAHRANA UBICE KOJI JE ZVERSKI PRESUDIO LELI 5 DANA PRE ROĐENDANA! Unakazio je pesnicama, pa izbo nožem SEBI PREREZAO GRKLJAN
Foto: D. Petrović, Privatna Arhiva

novi beograd

SUTRA SAHRANA UBICE KOJI JE ZVERSKI PRESUDIO LELI 5 DANA PRE ROĐENDANA! Unakazio je pesnicama, pa izbo nožem SEBI PREREZAO GRKLJAN

Crna Hronika -

Autolimar i vlasnik šlep službe Nikola Lazarević (45) iz Požarevca koji je 15. maja zverski ubio emotivnu partnerku Lelu Stojadinović (55) u stanu njene majke na Novom Beogradu, a zatim sebe prerezao grkljan biće sahranjen sutra na groblju u Brežanu.

Podsetimo, nesrećnu ženu, kako se sumnja, kobnog dana oko 17 sati ubio je emotivni partner Nikola Lazarević i to samo pet dana pre rođendana. Naime, Nikola je navodno, došao u stan Leline majke koja je nekoliko dana pre toga otišla u banju. Posvađali su se, a zatim je Lazarević nasilnički nasrnuo na nesrećnu ženu i pretukao je pesnicama, da bi potom uzeo kuhinjski nož i ubio je. Nakon toga ubica je istim tim krvavim nožem sebi prerezao grkljan. Njihova tela pronašao je Lelin sin (23).

nikola lazarević ubio lelu, pa presudio sebi
nikola lazarević ubio lelu, pa presudio sebifoto: Privatna Arhiva

- Moj Nine, kucnuo je i taj čas. Sahrana će se obaviti u nedelju 26. maja u 13 sati na Novom groblju u Brežanu - napisala je Nikolina supruga na svom Fejsbuku, dok je ispod okačila njegovu fotogrfiju na motoru.

Lela Stojanović sahranjena je pre nedelju dana na starom požarevačkom groblju u krugu porodice, rođaka i prijatelja koji su bili očajni i neutešni nakon saznanja da je emotivni partner sa kojim je bila u vezi neko vreme krvnički ubio. Prema rečima njenih prijatelja, Lela je pokušavala da pobegne od nasilnika, ali nažalost nije uspela, svaki put bi je našao. Navodno, vraćala mu se svaki put kad bi joj pretio da će joj ubiti sina, jer je bila svesna da će to i uraditi.

ubijena lela stojadinović
ubijena lela stojadinovićfoto: Privatna Arhiva

Nikola Lazarević, prema rečima prijatelja, bio je poznati autolimar iz Požarevca i držao je svoju šlep službu.

- Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila devojka, nisam ih nikada video zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija - rekao je juče za Kurir prijatelj Lazarevića.

Kako smo ranije pisali, žitelji zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu pre zločina iz stana na četvrtom spratu čuli su vrisku, galamu i psovke. Kada se galama stišala, jedan od zabrinutih komšija pozvao je Lelinog sina koji je ubrzo došao do stana.

zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo i samoubistvo na novom beogradu
zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo i samoubistvo na novom beogradufoto: D. Petrović

- Mladić je izašao izbezumljen i ubledeo iz stana. Zatekao ih je u lokvi krvi jedno pored drugog - rekle su za Kurir komšije.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog jezivog ubistva i samoubistva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track