Policija sprečila krvavi obračun osnovaca
Foto: Vijesti, Arhiva

Podgorica

Policija sprečila krvavi obračun osnovaca

Crna Hronika -
Pokušaj masovne tuče osnovaca, pošto su započeli okupljanje pretvorio se u bežaniju, kada ih je policija okružila

PODGORICA- Podogorička policija u nedelju uveče brzom reakcijom sprečila je obračun 70 učenika osnovnih škola"Branko Božović" iz Zagoriča i "Vladimir Nazor" iz Maslina na platou Crkve svetog Đorđa oko 18.30 časova.

Pokušaj masovne tuče osnovaca, pošto su započeli okupljanje pretvorio se u bežaniju, kada ih je policija okružila.

Dečaci su, čim su videli policijska kola, počeli da beže po gradu. Prolaznici ne znajući o čemu se radi, sklanjali su se ispred grupa dečaka, koji su trčeći po glavnim podgoričkim ulicama odbacivali motke, koje su spremili za obračun.

Od njih oko 70 u policijske prostorije, prema nezvaničnim informacijama, privedeno je osmoro. Iako iz policije tvrde da dečaci kod sebe niesu imali ništa opasnije od palica, te da do obračuna nije došlo, očevici su ispričali drugačije.

"Oko petnaestak dečaka sa jedne strane uputilo se takođe prema petnaestak njih koji su bili kod Tržnog centra. Nastala je velika gužva i tuča, ali su se razdvojili čim su videli policijske marice koje su krenule prema njima. Jedna grupa je pobegla ulicom između robne kuće, a drugi Ulicom slobode. U strahu od policije, jedan od dečaka se sapleo na trgu. Kada je pao iz džepa mu je ispao nož", ispričao je jedan od očevidaca događaja, objavio je crnogorski portal CDM.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track