ĐORĐE ZAMAHNUO, PAO I UDARIO GLAVOM O BETON: Detalji nesreće u Beogradu u kojoj je nastradao brat ministra u Vladi Federacije BiH
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

evo šta se desilo

ĐORĐE ZAMAHNUO, PAO I UDARIO GLAVOM O BETON: Detalji nesreće u Beogradu u kojoj je nastradao brat ministra u Vladi Federacije BiH

Crna Hronika -

Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Federacije BiH, Vojina Mijanovića, koji je preminuo sinoć posle prijema u beogradski Urgentni centar, kako Kurir saznaje, najverovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

- Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živeo navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton - otkriva izvor Kurira.

Kako navodi zvor, navodno, on je po dolasku kući dobio i epi napad posle kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Dado Đilas

Više javno tužilaštvo u Beogradu, podsetimo, saopštilo je da je dalo nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M. (37).

- Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ.M. kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M. u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.

- Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju - dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

00:20

OVO JE UBICA SA PEŠAČKOG! Miloš (22) je nakon svađe izašao iz kola i pesnicom udario čoveka (63) koji je glavom udario u pločnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track