GRUPA TINEJDŽERA ZADIRKIVALA NJEGOVOG SINA: Komšije otkrivaju šta se desilo u parku na Voždovcu, Mijatović umro u Urgentnom
Foto: KUrir

GRUPA TINEJDŽERA ZADIRKIVALA NJEGOVOG SINA: Komšije otkrivaju šta se desilo u parku na Voždovcu, Mijatović umro u Urgentnom

Crna Hronika -

Đorđe Mijatović (37), brat potpredsednika vlade Federacije Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića, pretučen je juče popodne u parku na Voždovcu ispred zgrade u kojoj živi, a prema rečima komšija svemu je prethodila rasprava jer je grupa tinejdžera zadirkivala njegovog sina.

- On i žena su divni ljudi, skromni, dobri. Imaju dvoje dece, sin ima 11 godina i juče se igrao ovde u parku gde je bila grupa tinejdžera. Pošto su ga zadirkivali požalio se ocu koji je sišao da vidi šta se dešava - kaže nam jedan komšija i dodaje:

- Kad je sišao bila je tu grupa od 10-ak mladića od 17-18 godina i kad je krenuo da mu prilazi vikali su “šta je bilo bre”… Ne znam kako je došlo do fizičkog kontakta, ali kažu nam da mu se slošilo i da je pao, imao je napad.

Park, Đorđe Mijatović
foto: KUrir

Kako nam je objasnio komšija, u hodniku zgrade ga je pronašla žena, a preminuo je u Urgentnom centru.

Komšija kažu da inače imaju problema sa decom koja se ovde okupljaju, ali da je ovim prevršena svaka mera ovakvog ponašanja.

Podsetimo, preminuli muškarac je Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Federacije BiH, Vojina Mijatovića. Preminuo je sinoć posle prijema u beogradski Urgentni centar, kako Kurir saznaje, najverovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

- Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živeo navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton - otkriva izvor Kurira.

Kako navodi zvor, navodno, on je po dolasku kući dobio i epi napad posle kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track