"ČULA SAM DA JAKO TEŠKO DIŠE, BILO JE JEZIVO!" Komšinica otkrila nove detalje o tragediji na Voždovcu, Đorđa srela na stepenicama
Foto: Kurir, Facebook

"ČULA SAM DA JAKO TEŠKO DIŠE, BILO JE JEZIVO!" Komšinica otkrila nove detalje o tragediji na Voždovcu, Đorđa srela na stepenicama

Crna Hronika -

Đorđe Mijatović pretučen je juče popodne u parku na Voždovcu ispred zgrade u kojoj živi, a komšinica koja je inače jedna među poslednjim osobama koje su ga videle živog, otkriva da je srela Đorđa dok je silazio sa sinom ispred zgrade.

Podsetimo, komšije su ranije za Kurir ispričale da je tragičnom događaju prethodio sukob u jednom parku jer je grupa tinejdžera zadirkivala Mijatovićevog sina.

Park, Đorđe Mijatović
foto: KUrir

- Videla sam ga u zgradi, javio se, sve najnormalnije. U međuvremenu se sve to desilo i samo sam čula gužvu ispred vrata, otvorila sam da pitam da li nekome treba vode jer sam pretpostavila da nešto nije dobro, čula sam samo čoveka da jako teško diše, bilo je jezivo- kaže komšinica za Kurir.

Prema rečima drugih stanara, Đorđeva supruga je razgovarala sa policijom i uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, od kojih jedna gleda pravo na igralište gde se sve desilo.

- Imamo dosta problema sa tom decom, ne možemo ni da spavamo od njih, bilo je samo pitanje dana kada će ovako nešto da eskalira - kaže jedan komšija.

Park u kom je pretucen Đorđe Mijatović, Đorđe Mijatović, Park, preminuo, tuča
foto: Kurir/D. K.

Podsetimo, preminuli muškarac je Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Federacije BiH, Vojina Mijatovića. Preminuo je sinoć posle prijema u beogradski Urgentni centar, kako Kurir saznaje, najverovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

- Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živeo navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton - otkriva izvor Kurira.

Kako navodi zvor, navodno, on je po dolasku kući dobio i epi napad posle kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.

Bonus video:

07:28

IDU ZA MNOM, VIČU NA MENE I ŠUTIRAJU ME Branko iz Zemun polja kaže da trpi stravično nasilje dece iz komšiluka: UPALI MI U STAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track