"ARKAN JE PEGLOM NAGRDIO LICE ŽENI S KOJOM JE ŽIVEO U ŠVEDSKOJ!" Bivši obaveštajac otkrio NEPOZNATE DETALJE o Željku Ražnatoviću!
Foto: Printscreen Youtube/ WAR NEVS

kurir televizija

"ARKAN JE PEGLOM NAGRDIO LICE ŽENI S KOJOM JE ŽIVEO U ŠVEDSKOJ!" Bivši obaveštajac otkrio NEPOZNATE DETALJE o Željku Ražnatoviću!

Crna Hronika -

Bivši agent-obaveštajac, kontraobaveštajac i onaj koji regrutuje ko će u inostranstvu da prati hrvatsku i četničku emigraciju, Radomir Pavićević Grof gostovao je u emisiji Crna Hronika na Kurir televiziji.

Tom prilikom govorio je izmeđuostalog o mladom Željku Ražnatoviću Arkanu kojeg je upoznao kada je ovaj imao samo 20 godina.

Arkan, Željko Ražnatović Arkan
foto: Youtube Printscreen

- Arkana je poslao Jovo Kapičić. On je bio dobar sa njegovim ocem. Otac mu je bio pukovnik i vrlo fin čovek, a Jovo je već tada bio preuzeo službu. On ga je poslao kod mene i rekao tu ti je sigurno. Ja sam ga dočekao. Vozom je došao.

O utiscima o mladom Arkanu rekao je:

- Imao je 20 godina. Nije on nešto bio ni fizički jak, ali je bio izuzetno hrabar. Nije ni školovan bio, niti obrazovan, ali mu je mozak radio 300 na sat. Naš čovek je bio Vlasto Petrović u Švedskoj. Moj zadatak je bio samo da ga prebacim, da ga preuzme Boro Novaković zvani Boro Pas. I on je bio naš čovek. Vlasto Petrović je trebalo da ga odvede za Švedsku, jer je Arkan tamo imao neke zadatke.

01:43

ARKAN JE PEGLOM NAGRDIO LICE ŽENI S KOJOM JE ŽIVEO U ŠVEDSKOJ! Bivši obaveštajac otkrio NEPOZNATE DETALJE o Željku Ražnatoviću!

Kakvi su zadaci bili u pitanju još uvek je tajna:

- Arkan je bio izuzetno poverljiv i tajan. Nikad nije on pričao svojim zadacima. Znam samo da je ženu, Šveđanku jednu s kojom je živeo, da joj je peglom lice nagrdio zato što ga je prošpijala za nešto. Bio je tamo uhapšen, pa je pobegao iz zatvora. Pomogli su mu naši ljudi, službe su ga vadile iz zatvora.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:36

ARKAN SIGURNO NIJE UBIO DŽAMBU! Bliski prijatelj Isa Lera otkriva NEPOZNATE DETALJE ubistva kralja Dorćola EVO KO STOJI IZ SVEGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track