"TRI GODINE ŽIVEO SA LEŠOM OCA, PONAŠAO SE NORMALNO..." Detalji zločina u Subotici "GODINAMA LAGAO BRATA gde im se otac nalazi"
Foto: Privatna Arhiva

"TRI GODINE ŽIVEO SA LEŠOM OCA, PONAŠAO SE NORMALNO..." Detalji zločina u Subotici "GODINAMA LAGAO BRATA gde im se otac nalazi"

Crna Hronika -

Jožef Mičik iz Subotice zverski je ubijen lopatom pre tri godine nakon žučne svađe sa sinom Jožefom Mičikom (37) koji je sinoć uhapšen nakon pretresa kuće u kojoj je telo i nađeno.

MUP je sinoć saopštio da je osumnjičeni lišen slobode nakon pretresa kuće i pomoćnog objekta gde je potom i nađeno telo u fazi raspadanja. Osumnjičeni sin je zatim uhapšen i određeno mu je zadržavnje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

osumnjičeni za ubistvo oca
osumnjičeni za ubistvo ocafoto: Privatna Arhiva

- Zločin je navodno, otkriven nakon dugog insistiranja drugog sina da pronađe oca kome se gubi svaki trag pre tri godine. Sumnjao je da se nešto loše desilo pa je prijavio policiji da je njegov otac nestao, a isto su uradile i komšije koje su bile jako zabrinute za ubijenog čoveka - kaže naš izvor i dodaje:

- Inače, osumnjičeni je godinama lagao brata gde mu se otac nalazi. Navodno, stalno je izmišljao i davao nove izgovore gde im je otac... Takođe, pored drugog sina ubijenog čoveka, komšije su te koje su tragale za nesrećnim čovekom. Bilo im je jako čudno kako je samo eto tako odjednom nestao. Zabrinjavalo ih je to, jer ubijeni nikada ne bi otišao ili digao ruku na sebe.

osumnjičen da je pre tri godine ubio oca
osumnjičen da je pre tri godine ubio ocafoto: Privatna Arhiva

Kako nam je potom sagovornik ispričao, telo je bilo u fazi raspadanja

- Policija je po prijavi o nestanku došla na adresu i prilikom pretresa u pomoćnom objaktu pronašla telo nesrećnog čoveka. Telo je bilo u fazi raspadanja - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Svi su se šokirali kada su shvatili da je osumnjičeni toliko godina živeo sa lešom. Navodno, umotao ga je u neku krpu i sakrio u taj pomoćni objekat koji se nalazi u istom dvorištu gde je osumnjičeni nakon toga tri godine bez trunke kajanja živeo i ponašao se sasvim normalno.

Istragu o jezivom zločinu vodi Više javno tužilaštvo u Subotici, koje će utvrditi tačan uzrok sukoba, a zatim i ubistvo koje je potreslo sve koji su poznavali nesrećnog čoveka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track