SRBIN SPREMAO TEREN ZA BEG POSLE NESTANKA SUPRUGE? Isplivali novi dokazi protiv Kneževića, ON TVRDI DA NIJE KRIV ZA OTMICU
Foto: Printscreen Mondo.rs, Drustvene Mreže

izveden pred sud u majamiju

SRBIN SPREMAO TEREN ZA BEG POSLE NESTANKA SUPRUGE? Isplivali novi dokazi protiv Kneževića, ON TVRDI DA NIJE KRIV ZA OTMICU

Crna Hronika -

Srpski državljanin, David Knežević (36) juče je saslušan pred sudom u Majamiju zbog sumnje da je oteo svoju bivšu suprugu Anu Mariju Knežević (40) koja je nestala 2. februara u madridskom naselju Salamankana, kada su izneti novi dokazi o ovom slučaju!

- Na saslušanju koje je održano juče pred sudom u Majamiju, David Knežević se izjasnio da nije kriv za otmicu njegove supruge, iako su sve oči uprte trenutno u njega, s obzirom na to da istražitelji imaju snažne dokaze protiv Kneževića - pišu španski mediji.

Ana i David Knežević
Ana i David Kneževićfoto: Drustvene Mreže

Podsećanja radi, David Knežević je uhapšen 4. maja, a u pritvoru se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama i njemu se na teret stavlja krivično delo otmica, za koje je zaprećena kazna i do doživotnog zatvora. Inače, sud je odlučio da mu ne određuje kauciju jer postoji opasnost od bekstva.

U vezi s tim, tužioci sada dovode u pitanje i prodaju nekretnina koju je David Knežević izvršio neposredno pre nestanka njegove supruge, nakon čega je dobio veliku sumu novca, te se sumnja da je Srbin detaljno isplanirao i ubistvo supruge, ali i beg kako bi očigledno izbegao odgovornost za stravični zločin sa kojim ga trenutno vlasti povezuju!

- Pre nego što je nestala Ana Marija Knežević, njen suprug je prodao nekretnine u velikoj vrednosti, a pretpostavlja se da bi mu milionski prihodi omogućili da pobegne ukoliko bude pušten uz kauciju - rečeno je juče na sudu!

Pre hapšenja Kneževića, za medije se oglašavao njegov advokat Ken Padovic rekavši da njegov klijent "nikada nije bio u Španiji" kao i da nema apsolutno nikakve veze sa zločinom.

Ana Knežević
Ana Kneževićfoto: Printscreen/X@BrianEntin, Printscreen/Drušvene mreže

Veze sa zločinom

- Farbanje kamere u Aninoj zgradi

- Ukradene registarske tablice

- Poslate poruke ženi preko aplikacije za upoznavanje

- Prodaja nekretnina višemilionske vrednosti

Naime, od nestale Ane ni traga ni glasa još od 2. februara kada je u zgradu gde je boravila ušetao muškarac sa kacigom na glavi, za koga uzgred, istražitelji tvrde da je u pitanju Knežević, nakon čega je ofarbao sočivo nadzornog sistema zgrade.

Međutim, ono što je probudilo sumnju kod španske policije jeste činjenica da su kamere u jednoj obližnjoj prodavnici snimile Kneževića kako kupuje sprej u crnoj boji. Pored toga, mušakrac koji je ušao u zgradu nakon čega je Ana nestala, napustio je zgradu posle nekog vremena sa koferom u ruci, koji nije imao pri ulasku.

Ana Knežević
Ana Kneževićfoto: Printscreen/Društvene mreže, Printscreen/španska policija

S razlogom, španski istražitelji sumnjaju da se ovde najpre radi o ubistvo nestale četrdesetogodišnjakinje, te uveliko pretražuju i napuštena mesta, kao i nepristupačne rejone u blizini granice sa Francuskom.

- Pretražuje se svaki mogući ugao, kao i nepristupašni delovi, a jedna od lokacija bila je i u neposrednoj blizini auto-puta na granici sa Francuskom. Istražitelji posebnom opremom pažljivo pretražuju svaki deo te deonice za koju se sumnja da se nalazi telo Ane Marije. Takođe, u potrazi učestvuju i ronioci koji pretražuju kanale i bare, ali dosadašnjom istraogom nije nađen neki trag koji bi ih doveo do tela - pisali su strani portali.

Bonus video:

01:55

PRIJATELJI DOBILI GLASOVNE PORUKE OD KIDNAPOVANE ANE KNEŽEVIĆ? Sagovornici bez dileme: Oteta je u drugoj državi, to je problem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track