VOZILI BEZ DOZVOLE, PIJANI I DROGIRANI - JEDAN I SA LAŽNIM TABLICAMA: Trojica vozača zadržana u policiji u Subotici
Foto: RINA

VOZILI BEZ DOZVOLE, PIJANI I DROGIRANI - JEDAN I SA LAŽNIM TABLICAMA: Trojica vozača zadržana u policiji u Subotici

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača, zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja.

Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača mopeda, koji je bez vozačke dozvole, vozio pod dejstvom amfetamina i marihuane.

Iz saobraćaja su isključeni i pedesettrogodišnji vozač ,,renoa“ i četrdesetsedmogodišnji vozač ,,fijata”, koji su upravljali vozilima sa 2,26 i 1,39 promila alkohola u organizmu.

U okolini Subotice, zatečen je dvadesetogodišnjak, koji je upravljao ,,opelom“, bez vozačke dozvole, a daljom kontrolom utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake.

Kako je saopštila subotička Uprava policije, trojici vozača je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dok će dvadesetogodišnji vozač biti priveden prekršajnom sudiji, u skraćenom postupku.

Bonus video:

02:08

ALKOHOL ZAMENILA DROGA? Za nedelju dana 31 vozač, mlađi od 24 godine, upravljao vozilom pod uticajem narkotika (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track