PRONAŠAO RUČNU BOMBU U KANALU! Otac zvao policiju, sin doneo EKSPLOZIVNO SREDSTVO u dvorište kuće - POLICIJA ODMAH REAGOVALA
Foto: Profimedia

PRONAŠAO RUČNU BOMBU U KANALU! Otac zvao policiju, sin doneo EKSPLOZIVNO SREDSTVO u dvorište kuće - POLICIJA ODMAH REAGOVALA

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Vranju policija u Surdulici obavestila je da je u utorak u popodnevnim satima, S. M. iz sela Suvojnica, opština Surdulica, putem telefona prijavio da je njegov sin A.M. (31), u blizini porodične kuće doneo ručnu bombu.

O pronalasku eksplozivnog sredstva obaveštena je specijalna jedinica MUP-a, obezbeđeno je lice mesta do vremena uklanjanja istog, te je dežurni tužilac izdao naloge za preduzimanje određenih radnji, navode iz tužilaštva.

"Dana 9.7.2024. godine, od strane Policijske stanice u Surdulici obavešten je dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju da je tog dana, u popodnevnim satima, S. M. iz sela Suvojnica, opština Surdulica, putem telefona prijavio da je njegov sin A.M.(1993.), u blizini porodične kuće doneo ručnu bombu, koju je po njegovim rečima pronašao u blizini kanala Vlasinskih elektrana u selu Polom, opština Vladičin Han.

Bonus video:

00:24

TRAGEDIJA NA VASKRS U NOVIM BANOVCIMA: Zagrlio ženu, uzeo bombu pa se razneo u dvorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja