RODITELJI ČUVAJTE DECU: Umalo oteli trojicu dečaka

RODITELJI ČUVAJTE DECU: Umalo oteli trojicu dečaka

Crna Hronika -
Sredinom i krajem septembra dogodila su se dva pokušaja otmice trojice dečaka u Nišu, a policija o tome još nije zvanično se oglasila

NIŠ – U niškim prigradskim naseljima Branko Bjegović i Donji Komren umalo nisu oteta trojica dečaka.

Celi NIš priča o ovim pokušaji pa su roditelji mnogih učenika u strahu.

Naime, pretprošlog ponedeljka, 24. septembra, u večernjim satima, dvojica dečaka od 14 godina, učenika Osnovne škole „Ivo Andrić“, bez roditelja su pazarili u jednom tržnom centru.

Prilikom polaska kući, dok su bili na autobuskom stajalištu, zaustavio se jedan automobil iz koga je izašao nepoznati muškarac, koji ih je pozvao da uđu u vozilo, ali ga mališani nisu poslušali.

Zatim im je prišao i pokušao obojicu dečaka na silu da ugura u auto, ali je jedan od mališana uspeo da mu se odupre, tako što je muškarca ujeo za ruku.

Tada su mališani uspeli da se izmigolje iz ruku otmičara i otrčali do obližnje benzinske pumpe, pa do portirnice jedne fabrike, gde dežurni radnici nisu hteli telefonom da pozovu njihove roditelje.

Ipak su nekako uspeli da dozovu roditelje, koji su alarmirali policiju ali je nepoznati muškarac, koji je pokušao otmicu, automobilom nestao bez traga....

Nedelju dana pre ovog misterioznog događaja, policiji je prijavljen pokušaj otmice mališana u Ulici mladosti u Donjem Komrenu.

Dok se vozio biciklom u centru naselja, dečaku je prišao jedan stariji muškarac, njemu nepoznat, i pitao ga da li se negde u blizini nalazi neka menjačnica.

Dečak je odgovorio da ne zna, pa je krenuo do kuće, da upita roditelje, dok ga je neznanac pratio.

Međutim, kako otac i majka dečaka nisu bili kod kuće, nepoznati muškarac nije dobio traženi odgovor.

Tada je, srećom, jedna od rođaka dečaka primetila kako taj muškarac rukama vuče mališana, pa je počela da viče na njega. Potom je neznanac pustio dečaka i pobegao, objavio je portal Niške vesti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track