Policija uhapsila odbeglog zatvorenika

Policija uhapsila odbeglog zatvorenika

Crna Hronika -
Ibrahimi Almira (22) zvanog Čaki, koji je pobegao iz Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu do hapšenja izvršio je više teških krađa i razbojništava, a poslednje skrovište mu je bio privatni smeštaj za sezonske radnike u Slatini, gde se krio sa nevenčanom suprugom

BEOGRAD - Pripadnici Policijske uprave u Smederevu, u zajedničkoj akciji sa kolegama iz PU u Čačku i PU u Kraljevu, u selu Slatina kod Čačka uhapsili su Ibrahimi Almira (22) zvanog Čaki iz Smedereva, koji je 21. januara ove godine pobegao iz Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu.

Ibrahimi je višestruki povratnik u vršenju imovinskih krivičnih dela i višestruki begunac sa izdržavanja kazne, a posle svakog bekstva pripadnici smederevske policije su ga nalazili i hapsili, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo.

Od bekstva do hapšenja izvršio je više teških krađa i razbojništava, a poslednje skrovište mu je bio privatni smeštaj za sezonske radnike u Slatini, gde se krio sa nevenčanom suprugom.

Policijskim službenicima je bezuspešno pokušao da pobegne preko krova pansiona.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku od 48 sati, biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu, navodi se u policijskom saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track