UHAPŠEN: Silovao sestričinu pa se krio u šumi

Uhvaćen pedofil

UHAPŠEN: Silovao sestričinu pa se krio u šumi

Crna Hronika -
Hrvatska policija saopštila da je Ivo Kezele priveden, ali se ne precizira da li se sam predao ili je lociran

SLAVINSKI BROD - Ivo Kezele (38) iz Bickog Sela kod Slavonskog Broda, koji je osumnjičen da je u noći 29. na 30. septembra silovao svoju 16-godišnju sestričinu, uhapšen je oko 18.30 sati i priveden u PU Brodsko-posavsku. Kod sebe je imao pušku "tandžaru" i dva metka, a krio se po okolnim šumama. Policija nije precizirala da li ga je Kezele uhvaćen, ili se sam predao.

Iako policija nije želela da otkrije lokaciju na kojoj je uhvaćen, pretpostavlja se da je to bilo na području između Bickog Sela i Sredanaca. Kezele je prijavljen i osumnjičen da je nakon skirvaja u selu na području Bukovlja silovao 16-godišnju ćerku svoje starije sestre.

Dan ranije u njihovoj kući svi su slavili praznik kirvaj, a Kezele se nije u Bicko Selo vratio s majkom i mlađim bratom, već je odlučio da ostane i na zabavi. Bila je to kobna odluka za celu porodicu, koja je proteklih dana proživljavala agoniju, a njegova majka Marija i brat Antun pozivali su Ivu putem medija da se preda i "skine sramotu s njih."Sa majkom je poslednji put kontaktirao u ponedeljak 1. oktobra oko 17 sati, kada joj je rekao da se neće predati kazavši: Ja njima u šake neću.4

Kezele je već odležao dve godine od 2008. do 2010, kada je osuđen za polno opštenje s maloletnim hendikepiranim dečakom. Njegova porodica je kazala da je i ranije imao slične incidente, a navodno je reč o tri silovanja maloletnica, mada sud nije mogao da potvrdi te podatke, preneo je Jutarnji.hr!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track