Narkomani skaču pod kola zbog para

Neverovatno, ali istinito!

Narkomani skaču pod kola zbog para

Crna Hronika -
Ako se noću vozite po Obrenovcu, pazite se zavisnika od droge koji se namerno povređuju ne bi li od vozača iznudili novac, upozorava NVO Obrenovac i apeluje da se taj problem hitno reši

OBRENOVAC - Bolestan biznis!„Ukoliko se noću vozite po Obrenovcu, pogotovo na Šabačkom putu, obratite pažnju da vam neko ne podleti pod kola. To su narkomani koji se namerno samopovređuju ne bi li vam iznudili neki novac!“ Ovo je tekst iz važnog saopštenja koje je nedavno postavljeno na Fejsbuk profil NVO Obrenovac.Traže novacKoliko je situacija ozbiljna, potvrđuju uznemireni meštani koji se nedaleko od centra grada, na mestu koje je poznato kao „crna tačka“, sve češće susreću sa ovim.- Prvo iskoče pod vozilo u pokretu, zatim se prave da su ozbiljno povređeni i onda pokušavaju da iskamče novac od vozača - objašnjava ukratko jedan od uplašenih vozača i dodaje da je pre neko jutro video kako je jedan odrpani čovek izleteo i namerno se bacio na haubu nekog „juga“.Prema njegovim rečima, taj narkoman se potom stropoštao na asfalt i pravio se da je onesvešćen.Beže kad ih provale- Vozač se prestravio, krenuo da pozove policiju i Hitnu, ali tada se ovaj drugi uplašio i krenuo da beži. Očigledno nije bio povređen, jer je neverovatnom brzinom nestao bez traga i glasa - priča očevidac ovog bizarnog događaja.Kako kažu građani Obrenovca koje smo zatekli na ozloglašenom delu puta, istina je da je njihov grad, nažalost, pun narkomana koji su spremni na sve kad su u krizi.- Nama uopšte nije lako. Nije ti svejedno da spavaš u stanu kad znaš da su svaki drugi stan obili ne bi li se domogli nekog dinara ili kakvog vrednijeg predmeta. Uplašeni smo, a još nam je gore otkad su smislili ovo bacanje pod auto! To je strašno! - pričaju prestravljeni Obrenovčani.

S. Ilić - S. Slamnig

Obrenovčani upozoravaju vozače na FejsbukuDa bi upozorili na problem u svom gradu, Obrenovčani koji su se susreli sa ovim narkomanima na stranici grupe NVO Obrenovac ostavili su komentare:- Gledaju da sporo voze i da je auto što bolji- Zetu je na Šabačkom putu hteo da se baci u 7 ujutro i vozio je 50 kilometara na sat, ali zet je, na svu sreću, uspeo da ga izbegne. Zato je pretrčao na suprotnu stranu i nastavio da čeka nekoga ko vozi sporo.- Dešava se. Mojoj sestri je skočio na haubu neki iskolačeni ludak. Mlad čovek koji je urlao i bečio se. Kaže da se živa isprepadala. Vozila je polako, bukvalno joj se popeo na haubu!!!- Znam za tu priču, ja sam čula da se to često dešava i u Zabranu. Pazite da ne nadrljate zbog budala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track