Komandantu Žandarmerije albanska mafija preti smrću!
Foto: KURIR

Komandant Žandarmerije na udaru

Komandantu Žandarmerije albanska mafija preti smrću!

Crna Hronika -
Srpski obaveštajci saznali da albanska mafija sprema likvidaciju generala Bratislava Dikića zato što je našao i tužilaštvu predao očevica jezivih albanskih zločina

BEOGRAD - Nema povlačenja!Generalu Bratislavu Dikiću, komandantu Žandarmerije, albanska mafija preti likvidacijom zbog njegove velike zasluge u pronalaženju svedoka koji je direktni učesnik vađenja organa na Kosovu i Metohiji!- Prvi čovek Žandarmerije je i 2010. bio na meti albanske mafije, ali tada su mu pretili zbog uspešne akcije hapšenja „gnjilanske grupe“. Ove poslednje pretnje, međutim, u direktnoj su vezi sa svedokom vađenja organa i trgovine njima. Tog svedoka je general Dikić našao i doveo iz Crne Gore - otkriva izvor Kurira.Prema njegovim rečima, obaveštajni krugovi poseduju dokumenta koja potvrđuju da su albanske strukture angažovale mafiju da likvidira generala Dikića.- Pretnje njemu i njegovoj porodici shvaćene su vrlo ozbiljno - obelodanio je izvor Kurira.Kako navodi, albanski kriminalci pokušavaju da naude Dikiću od trenutka kada je otkriveno da je ovaj svedok, učesnik vađenja organa, živ i pod nadzorom srpskog tužilaštva.- Za tog čoveka u Albaniji se verovalo da je mrtav, jer su kriminalci već pokušali da ga ubiju. On je, međutim, iako izmasakriran i ostavljen pored puta, uspeo da preživi! Do pojedinih albanskih struktura očigledno je stigla informacija o zaslugama generala Dikića u ovom postupku, pa su spremni na osvetu - otkriva izvor Kurira.O tome koliko su pretnje ozbiljne svedoči i činjenica da je ovaj zaštićeni svedok jedini preživeli od desetak onih koji su svedočili pred Tribunalom u postupku protiv Ramuša Haradinaja.- Dosad je ubijeno više od 10 svedoka tužilaštva. Da mogu, albanski mafijaši bi ubili i ovog očevica! Međutim, pošto je to nemoguće, svoj bes usmerili su ka prvom čoveku srpske Žandarmerije - navodi izvor Kurira iz obaveštajnih krugova.

Dosad ubijeno desetak svedoka protiv Haradinaja
Dosad ubijeno desetak svedoka protiv Haradinaja

Svedok opisao strahoteRTS je nedavno emitovao snimak izjave zaštićenog svedoka koji je bio direktan učesnik vađenja organa devetnaestogodišnjem srpskom mladiću na severu Albanije. On je do detalja opisao čitav proces, od operacije do transporta organa sa aerodroma u Tirani.- Dali su mi skalpel. Rekao mi je šta treba da radim na telu, da napravim jednu liniju, da ga posečem, da napravim operaciju jednom ravnom linijom, rezom, od početka grkljana do kraja rebara - samo je deo onoga što je ispričao svedok i učesnik ovih zločina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track