GRIZLA GA SAVEST: Priznajem, ubio sam troje ljudi!

Rasvetljen zločin

GRIZLA GA SAVEST: Priznajem, ubio sam troje ljudi!

Crna Hronika -
Kad su Darka P. (24) iz okoline Kraljeva uhapsili zbog serije krađa, policajci nisu ni slutili da će rasvetliti ubistvo Dejana Kolovića, Miloja Arsovića i Jagode Pilović

BEOGRAD - Rasvetljeni zločini!- Kad smo uhapsili Darka P. (24) iz Samaila kod Kraljeva, koga smo sumnjičili za seriju krađa, nismo ni slutili da ćemo rasvetliti tri ubistva! Kao da je jedva čekao da prizna stravične zločine koje je počinio. Rekao nam je da ga grize savest i da više ne može da živi s tim!Ovo je s nevericom rekao izvor Kurira iz istrage i dodao da se Darku P. (24) sad, umesto 50 krađa, na teret stavlja ubistvo Dejana Kolovića (33) i njegovog ujaka Miloja Arsovića (55), počinjeno 2010. u selu Lipnica, kao i ubistvo Jagode Pilović (63), koje se dogodilo 20. septembra u Kraljevu.- Istraga o ubistvu Kolovića i Arsovića, čija su tela nađena u dvorištu kuće u kojoj su živeli, duže od dve godine je tapkala u mestu. Ipak, klupko je počelo da se odmotava kad su Darko P. i još dvojica njegovih saučesnika uhapšeni zbog krađe! Policajac koji ih je saslušavao potpuno neočekivano je rekao Darku: „Ajde, priznaj i zašto si ubio Dejana i Miloja!“ Na opšte iznenađenje, Darko je zaplakao! „Svake noći sanjam tu dvojicu, proganjaju me“, jaukao je Darko, a onda sve priznao - kaže izvor Kurira iz istrage.Tu, međutim, nije bio kraj iznenađenjima!- Kad smo otišli u Čačak na rekonstrukciju ubistva, s nama je bio i dr Ljubiša Bojić, obducent u MUP Srbije. On je primetio da je Darko levoruk, baš kao i ubica Jagode Pilović. Pitao je Darka: „Da li si u srodstvu s Jagodom Pilović?“, a kad je ovaj priznao da mu je Jagoda strina, Bojić ga je pitao: „Jesi li ubio strinu?“ Ponovo smo svi ostali bez teksta kad je priznao da stoji i iza tog ubistva - ispričao je naš sagovornik.

Kuća Jagode Pilović
Kuća Jagode Pilović

Miloje Arsović i Dejan Kolović
Miloje Arsović i Dejan Kolović

Pas i mačka joj jeli liceTelo Jagode Pilović nađeno je 20. oktobra, na dan kad je Darko P. uhapšen! Leš nesrećne žene ležao je u lokvi krvi u kući dva dana pre nego što su ga rođaci našli.- Za to vreme pas i mačka, njeni kući ljubimci, pojeli su joj deo lica - kaže jedan komšija ubijene Jagode Pilović.„Saosećao“ s majkom ubijenogDarko P. je na imanju Dejana Kolovića i njegovog ujaka Miloja Arsovića radio kao nadničar, a tim poslom nastavio je da se bavi i nakon zločina.- Svima je govorio da mu je najviše žao majke ubijenog Dejana i pretvarao se da mu je krivo što ubice nisu iza rešetaka - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track