HEROJ: Banjalučanin sam zaustavio pljačkaša s bombom

Slovačka

HEROJ: Banjalučanin sam zaustavio pljačkaša s bombom

Crna Hronika -
Banjalučanin Anton Bataljku postao heroj u Slovačkoj kada je goloruk sprečio pljačku svoje zlatare i istero pljačkaša sa bombom na ulicu

SARAJEVO- Banjalučanin Anton Bataljku koji je 1992 otišao u Nemačku odakle se zatim sa porodicom preselio u Slovačku postao je heroj, pošto je sprečio pljačku svoje zlatare i izbacio pljačkaša sa bombom na ulicu.Bataljaku je izjavio da se sve desilo spontano, pošto je pljačkaš ušao u njegovu zlataru u slovačkomgradu Nitri prošle nedelje.

“ Ušao je u zlataru, izvadio naovodno bombu i rekao da će nas dići u vazduh ukoliko ne budemo sarađivali sa njim i ne damo mu lančića koji su se nalazili ispod stakla, ispričao je Bataljku

Banjalučanin Anton Bataljku postao je pravi heroj u Slovačkoj nakon što je pljačkaša sa bombom izbacio iz svoje zlatare.

U razgovoru za portal Klix.ba, Bataljku kaže kako se sve desilo spontano nakon što je pljačkaš ušao u njegovu zlataru u slovačkom gradu Nitri protekle sedmice.

"Ušao je u zlataru, izvadio navodnu bombu i rekao da će nas dići u zrak ukoliko ne budemo sarađivali sa njim i ne damo mu lančiće koji su se nalazili ispod stakla", kaže Bataljku za portal Klix.ba.

Anton je posle pretnji pljačkaša, izašao iz druge prostorije, uhvatio pljačkaša koji je imao i pištolj iizbacio ga napolje.Pljačkaša slovačka policija još nije uhvatila.

http://www.youtube.com/watch?v=jbVPkiayvZ8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track