Uhapšen Darijan Musić
Foto: Facebook

Stravičan zločin

Uhapšen Darijan Musić

Crna Hronika -
Darijan, koji je preko društvene mreže Fejsbuk pretio da će se ubiti, uhapšen je u okolini Novog Pazara dok je bežao u Crnu Goru

NOVI SAD - Policija u Novom Sadu saopštila je da je uhapšen Darijan Musić (25) koji je preko Fejsbuka priznao da je ubio Novosađanku Vladislavu Červenko.

Novosadska kriminalistička policija odredila je Musiću meru zadržavanja do 48 sati, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i on će u tom roku biti doveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Kako Kurir saznaje, Darijan je uhapšen u okolini Novog Pazara i nije pružao otpor. On je uhapšen jutros oko 2.30 u mestu Patnjik, između Novog Pazar i Raške. Prema prvim informacijama, osumnjičeni za ubistvo manekenke pokušavao je da se prebaci u Crnu Goru.

Portparolka Policijske uprave u Novom Sadu Mileva Tomić potvrdila je da se Musić nalazi u sedištu Policijske uprave u Novom Sadu.Beživotno telo dvadesetpetogodišnje Vladislave, koja je na smrt pretučena, ponađeno je pre dve noći u stanu na 12. spratu, u Fruškogorskoj ulici 6, u novosadskom naselju Liman.Musić je na svom statusu na Fejsbuju napisao da mu cilj nije bio da ubije devojku i da mu je navodno priznala da ga je varala dok je bio u zatvoru. Musić je preko te društvene mreže pretio da će izvršiti samoubistvo.

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić rekao juče je da je, prema prvim raspoloživim podacima, devojka u stanu živela zajedno sa momkom. Alimpić je rekao da su na telu devojke primećene brojne povrede, da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicine gde je telo preneto na obdukciju i da dokazi sa mesta ubistva ukazuju da se radi o ubistvu.

http://www.youtube.com/watch?v=T8cVTcK6Nm8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track