Musić priznao policiji: Ubio sam iz ljubomore
Foto: Fejsbuk

Stravičan zločin

Musić priznao policiji: Ubio sam iz ljubomore

Crna Hronika -
Darijan Musić je priznao da je Vladislavu Červenko ubio zbog ljubomore, jer ga je varala dok je bio u zatvoru i to mu je i priznala

NOVI SAD - Osumnjičeni za ubistvo manekenke Darijan Musić (25), koji je uhapšen noćas u okolini Novog Pazara dok je bežao u Crnu Goru, još uvek se nalazi na saslušanju u sedištu Policijske uprave u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim informacijama, Darijan Musić je priznao da je Vladislavu Červenko ubio zbog ljubomore, jer ga je varala dok je bio u zatvoru i to mu je i priznala.

Kako saznajemo, Musić je tokom saslušanja do detalja opisao kako je ubio svoju devojku. Musić će nakon 48-časovnog zadržavanja u policiji sutra biti sproveden na saslušanje kod dežurnog istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu.

"Dopremljen je jutros u policijsku stanicu u Novom Sadu gde je sa njim obavljen informativni razgovor. Pričao je u detalje kako se sve dogodilo s povremenim prekidom filma. Motiv je bila bolesna ljubomora" , kaže naš izvor.

U porodici ubijene manekenke su za Kurir istakli da su veoma zadovoljni brzom akcijom novosadske policije i činjenicom da je ubica njihove mezimice brzo priveden pravdi.

Podsetimo, Darijan Musić je uhapšen u okolini Novog Pazara i nije pružao otpor. On je uhapšen jutros oko 2.30 u mestu Patnjik, između Novog Pazar i Raške. Prema prvim informacijama, osumnjičeni za ubistvo manekenke pokušavao je da se prebaci u Crnu Goru. On je na društvenoj mreži Fejsbuk priznao da je ubio Vladislavu i razmenjivao je statuse sa prijateljima koji su ga odvraćali od samoubistva kojim je pretio. Policija ga je i locirala kada se ulogovao na svoj profil na FB.

Beživotno telo dvadesetpetogodišnje Vladislave, koja je na smrt pretučena, ponađeno je pre dve noći u stanu na 12. spratu, u Fruškogorskoj ulici 6, u novosadskom naselju Liman.

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić rekao juče je da je, prema prvim raspoloživim podacima, devojka u stanu živela zajedno sa momkom. Alimpić je rekao da su na telu devojke primećene brojne povrede, da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicine gde je telo preneto na obdukciju i da dokazi sa mesta ubistva ukazuju da se radi o ubistvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja