Monstrum Darijan plakao dok su ga hapsili!

Monstrum hteo da pobegne na Kosovo

Monstrum Darijan plakao dok su ga hapsili!

Crna Hronika -
Policija: Očekivali smo žestokog momka spremnog na otpor, a on je pred nama počeo bukvalno da slini i kukumavči...

NOVI PAZAR/NOVI SAD - Dolijao!Na blatnjavom seoskom putu iznad Batnjika, duboko u planini Tresavi, preko koje vodi jedan od sporednih puteva ka severu Kosova, uhapšen je preksinoć, oko 2.45 sati, Darijan Musić (25) iz Novog Sada, osumnjičen za ubistvo manekenke Vladislave Červenko (25)!- Išao je drumom pešice, više bauljao po pomrčini, kad su ga policajci zgrabili... Sve je bilo gotovo za nekoliko sekundi - otkrio je juče Kuriru nekoliko detalja akcije izvor upućen u hapšenje surovog ubice.Samo koji tren kasnije veliko iznenađenje čekalo je policajce, naviknute na sve.- Očekivali su žestokog momka, krupnog, nabildovanog i naoružanog, spremnog na otpor... Umesto toga, uhvatili su osobu ne višu od 160 centimetara koja je jedva stajala na nogama - priča naš izvor.Dok su mu policajci stavljali lisice na ruke, Musić je zaplakao!- Počeo je, bukvalno, da slini, plače, kukumavči... Nije tu bilo ni traga od nekog žestokog momka. Nije ličio na čoveka spremnog da se ubije, a imao je nameru da se prebaci u albanski deo Kosovske Mitrovice - kazao je naš izvor.Musić je odmah prebačen u Novi Sad.- U policiji je pričao dugo i opširno, a očigledno da je motiv ubistva bila bolesna ljubomora. On je Vladislavu ubio u ponedeljak po podne i tada je odlučio da pobegne. Međutim, nije imao para, pa je novac tražio od majke, kojoj nije rekao šta je uradio, a zatim od rođaka i druga. Rođaku je rekao da strahuje da je ubio Vladislavu, a ovaj je to javio policiji - kaže naš izvor.Darijan je hteo da ukloni leš, pa je, pod lažnim izgovorom da mu je ukraden bicikl, tražio od predsednika skupštine stanara da pregleda snimke kamere za video-nadzor u zgradi.- On je zapravo želeo da vidi da li kamere snimaju ulazna vrata kako bi neopaženo izneo leš iz zgrade. Medutim, kad je shvatio da snimaju ulaz, odustao je od te namere - kaže naš izvor.

Šta je ubica pisao na Fejsbuku

♦ Raspao sam se, samo su kompleksi uznapredovali kad se setim kakav sam nekad bio, hehe... Biće opet, sad sam pun nekog besa i očaja, koji mi daje volju da prkosim svemu, pa ću onda ili opet biti sjajan, il’ ću dići Skupštinu u vazduh, jer ne znam gde će me taj očaj odvesti....♦ Bog je opet imao usran plan za mene.

♦ Brate, video sam te pre neki dan, al’ to nisi bio ti... I onda ja na kraju budem lud kad uhvatim da šamaram mentalno sakate kretene!?!?!????♦ Stare rane zarasle, ostali su samo ožiljci i muda spremna za borbu sa demonima i lov na dušmane! Amin!♦ Vrati se, Hitlere, ili makar Klintone, pobij govna, ruke ti se pozlatile.♦ Bože, brate moj sveti... Ubij me, po tvom nepogrešivom mišljenju najstrašnijom smrću... Ubij, neka boli... Ne žali veličanstveni primerak homo sapiensa! Ubij ako ti se ikad učini da počinjem da ličim na ove nove... Fine, fensi studente, sa supermodernim ramovima ćoroskopa, opeglane i uštrikane pederske garderobice. Ubij me tad, ruke ti se pozlatile, Bože brate.

Vladislava loto milionerka?Mediji su objavili reči prijateljice Vladislave Červenko da je ona pre nekoliko godina dobila „sedmicu“ na „lotou“. Od dela tog novca kupila je, navodno, stan u Novom Sadu, a deo novca uložila je u teretanu koju je prepustila Darijanu.- To nije tačno, Vladislava nikad nije dobila „sedmicu“ na igrama na sreću - energično je demantovala porodica ubijene manekenke.

Odao ga Fejs!Darijan je, kako Kurir saznaje, lociran nakon što se ulogovao na Fejsbuk da bi ostavio nekoliko poruka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track