Na crno prodao robu vrednu milion dinara
Foto: Kurir

Kraljevo

Na crno prodao robu vrednu milion dinara

Crna Hronika -
Policija sumnja da je Aleksandar E. u svojstvu direktora privrednog društva u avgustu ove godine iz prodajnih asortimana dva preduzeća preuzeo robu vrednu oko milon dinara "koju nije platio, niti evidentirao u poslovnoj dokumentaciji svog preduzeća

BEOGRAD - Kraljevačka policija saopštila je da je uhapsila preduzetnika koji nije platio robu vrednu dva miliona dinara, prethodno preuzetu od dva preduzeća, i da ga je potom Vanraspravno veće Osnovnog suda u Kraljevu pustilo da se brani sa slobode.

U saopštenju se navodi da je policija uhapsila i odredila zadržavanje do 48 sati Aleksandru E. (43) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela zloupotreba službenog položaja na koji način je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist od oko milion dinara".

Policija sumnja da je Aleksandar E. u svojstvu direktora privrednog društva u avgustu ove godine iz prodajnih asortimana privrednih društava "Tri jele" iz Konareva kod Kraljeva i "Dag komerc" iz Kraljeva preuzeo robu vrednu oko milon dinara "koju nije platio, niti evidentirao u poslovnoj dokumentaciji svog preduzeća".

Preuzetu robu je prodao "na crno" a vanraspravno veće Osnovnog suda u Kraljevu ga je pustilo da se brani sa slobode, dodaje se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track