Mikserom pocepao Splićanku ?!

Brutalno

Mikserom pocepao Splićanku ?!

Crna Hronika -
Neki lekari i sudski veštak angažovan u istrazi tvrde da je studentkinja pretpela brutalne povrede guranjem štapnog miksera, ali se taj navod tek utvrđuje

SPLIT – Misterija oko brutalnog silovanja 20 godišnje studentkinje i dalje traje, a glavno pitanje na koje još niko nema odgovor je od čega su nastale takve povrede, a veštaci smatraju da su povrede nastale guranjem štapnog miksera, ali to tek treba biti utvrđeno.

Za brutalno silovanje studentkinje uhapšen je i osumnjičen R.Š. iz Splita, koji je saslušan i kome je određno mesec dana protivora zbog mogućeg uticaja na svedoke.

Prema prvim nalazima veštaka, koji je angažovan u istrazi povrede su nastale da je neko u vaginu ugurao nekakv tup predmet, dok neki lekari smatraju da je studentkinja brutalne povrede pretrpela guranjem štapnog miksera, ali to tek treba biti utvrđeno.

Nejasnoća ima u samoj istrazi silovanja i oko zabave na kojoj je ukupno bilo pet momaka i četiri djevojke. Nesrećna devojka se oporavlja u bolnici, ali se ničeg neseća, dok mladić u istrazi tvrdi da je upotrebio tri prsta i kategorično odbacuje navod o korišćenju tvrdog predmeta.

Ostalo je nejasnoda li je u dnevnoj sobi tada bio još neko prisutan, jer ostali tvrde da su bili u dvorištu kuće, nepoznato je i zasto devojka nije vikala niti zvala u pomoć.

Otac osumnjičenog R.Š kažu da su studenti pripremali ispit i da se popilo dosta viskija idrugog pića, kao i da se pušila trava i da nisu bili svesni šta rade.

On kaže da je čuo da je studentkinja sedela u krilu jednog momka, a zatim je završila u krilu njegovog sina. On kategorično tvrdi da njegov sin nije silovao nego kada je vieo krv vikao je “ Zovite hitnu”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track