10 idealnih načina da na Fejsbuku postanete glupi

Društvene mreže

10 idealnih načina da na Fejsbuku postanete glupi

Crna Hronika -
Da bi neko ispao glup na Fejsbuku nije potrebno mnogo, dovoljno je pogledati nečije stavove i postove

BEOGRAD – Fejsbuk je društvena mreža na kojoj se može svašta videti.

Raspon postova je ogroman od onih pametnih i veoma zanimljivih do mnoštva kojekavih gluposti koje vlasnika profila i stranica.

Da bi neko ispao glup na Fejsbuku nije potrebno mnogo, ali dovoljno je pogledati nekoliko primera koji mogu doprineti da neko oceni nečije stavove kao glupe na društvenoj mreži.

Prvi najgluplji post je stavljanje statusa šta radite ( npr da neko zeva, jede, šeta, razmišlja…,; 2. obavezno da neko lajkuje vaš post ili reči jubim, jojim, fala, zlato; 3. uvek kada vas neko naljuti i razočara, a vlasnik stanice to razglasi na sva zvona, tako da svako ko ulazi na stranicu zna kako sve osećate obično preko tužnih statusa, fotografija i linkova; 4. molba da svi prijatelji lajkuju sliku,; 5. Svako ko postane vaš prijatelj odmah po automatizmu postaje dusa, jUbaV vAshA…; 6. slikate se goli ispred WC šolje,napućenih usana i isticanje dubokog dekoltea i grudi; 7. sami lajkujete sve što objavite; 8. pišete i šaljete svojim prijateljima lnačane poruke zbog straha da će te umreti; 9. pronađete idealnu pozu i onda se tako silkate na svakoj silici i poslednji 10. predlog da onog koga volite ili nekog ko će vam biti momak ili devojka svaki dan mu pišete po zidu koliko se volite.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track